SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, November 12, 2009

AnAk2 AcToR rOsYaM nOr

Korang kenal x Rosyam Nor? Alaaa... yg pelakon fofular tu lah! Yg jadik hero citer Castello tu, ha..! Sure kenal kan? Kira pelakon lelaki yg dah b'usia but, still dpt watak2 hero lagik la beliau nih.

Family beliau mmg low profile kan? Esp wifey dia. Mane penah aku tgk wifey si Rosyam Nor nih b'jln b'iringan b'pimpin tgn, temankan Rosyam kat majlis2 anugerah?! Plus, Rosyam sendirik cakap yg wifey dia mmg xcampor donia glamour2 yg fames amos nih! Even, anak2 dia pon xde yg selalu enterframe, kuar-masuk majalah/tv xcept anak dia yg b'lakon dlm citer Gangster tu la... yg jadik anak dia ngan Umie Aida tuh.

Semlm, mase godek2 blg hiburan, Beautifulnara, jumpe la gambar family beliau... Chantek wifey Rosyam. Manis b'tudung.


~ Anak2 dia pon bley tahan cute gak la... Kira 1st time la nih aku nampak muka2 diorang.

Tu jer nak share. Sekian... ;D


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

7 comments:

UnGu VioLet said...

first time tgk anak2 rosyam... bagus rosyam nie, tak campur adukkan privacy ngan dunia seni dia..

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

perghhh...sungguh kiut...nak satu...

ArELeEz said...

UnGu VioLet,
aah kan..


alvin takda rumah harga 8juta story....,
owhh.. pilih2, jgn xpilih! ;P

Elyn said...

cute kan anak2 die!!

ArELeEz said...

Elyn,
aah. cute! rase2 cam ikut muka mak diorang kot! sbb xde rupe rosyam nor pon! kan2??

Solehah said...

serius cute2 anak2 dia..isk3..aku lg la lambat seminggu tgk drp hang nih..

ArELeEz said...

Solehah,
aah. cute gak la.. tp, aku lagik cute kan? kan2?? ahaks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google