SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, November 3, 2009

GaTH... (ePiSoD: uNcLe ZaM)

Citer gath lagik... Aku janji, nie yg t'akhir! Kira finale la kan... Eh2! Tp, kalo yg nie bkn yg t'akhir, hape salahnye kan? Sbb nie kan blog aku kan? So, sker ati aku la kan? Kalo sker, layanz jer la kan? Xsker, bo-layan jer la kan? Kan3??? ;P
Kami lapor! So, we ols menyinggah kat Uncle Zam. Hajat di ati nak makan chicken chop Uncle Zam yg sodap tuh! Tp, xkesampaian... sbb stall western food hanya akan dibuke di waktu ptg, tengahari nan ado! Owhhh... kuchiwalah! Hu3...

Yg ado hanyalah nasik ayam & nasik lemak. So, dua2 pon order nasik ayam jer la... Uhuks3...

~ Sementara tunggu order sampai, my 'sayang' gigih makan donut, pon beli kat bakery corner kat situ gak. Aku xrase walau secubit pon sbb... sbb... sbb aku xmo la! Sbb hape lagik kan? ;P


~ My 'sayang' bikin onar. Aku dok gediks2 snap2, my 'sayang' kaco daun lak gi halang flash dgn donut yg dah tinggal 1/2 tuh! Gua karate gak kang nie, ha..! Watt chaaa!!! Zasss!!!


~ Beverage pertama sampai... 1 kenikmatan bg aku sbb aku mmg sker air kelapa. Yg sejuk ke... yg xsejuk ke... mmg aku bley belasah sampai licin! Sgt marvellous!


~ Beverage ke-2 adalah Jumbo Water Melon Juice nih! Super duper shedap gak nih! Uncle Zam skang tgh promo beverages yg jumbo2 sumenye... gelas besor godang! Puas giler minum! Ahhhhh.......... ;P


~ Perrgghhh....!!! Erkkk! Haus la plak!



~ 'Org tamak, XPENAH rugi...' He3...


~ Nasik ayam pon xkureng hebatnye. Licin aku makan! Xtinggal sisa walau sekelumit pon! Kata peminat ayam kan... Ahaks3...


~ Kalo korang ke Manjung/Teluk Batik/Lumut, sila la singgah makan kat Uncle Zam. Dtg ptg2 lagik bagus sbb ptg2 sampai ke mlm baru la bnyk menu. Sambil makan, bley la b'bloggin' coz ade wi-fi wooo... Kalo nak tau further info pasal Uncle Zam nih, sila click di sini. ;)



*Kawan2! Jom gath lagik, jom! ;P


*T.A.M.A.T...

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

eja said...

liz..tamak nye hang..xsangka aku..

ArELeEz said...

eja,
baru taukah? hua3..

Ms.Lilies said...

alemakkkk....
air kelapa itu sangat memanggil2 la..menggeletis anak tekak aku :p

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
owhh.. ok. mmg nampak dah anak tekak tu sdg m'geletis2. sila ke gerai b'dekatan utk carik air kelapa, ye! he3..

Solehah said...

bosenya leez gelas tu..kalo aku sure minum air ja...mkn dah x da space dah..

ArELeEz said...

Solehah,
dah name pon 'jumbo', haruslah besor godang!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google