SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, November 25, 2009

1 MLm, Di KaLa UjAn...

Wah! Dah 2 hari xb'update blog aku nih! Sure korang windu giler kat aku kan? Muahaha... Bz b la, u ols... Xsempat nak update. Ya ampon, key..!

Hari Isnin *mlm*, aku & my 'sayang' gi umah mak. Sampai2 jer, A_bern tanye aku, ade xbelikan burger?! Ha..??!! Bile mase lak ko pesan suh beli burger nih? Pesan dlm mimpi ke hape ke kan... Rupe2nye, dia ade send msg kat aku & my 'sayang', mintak belikan burger yg fames-amos, tip top tuh! Masalahnye, msg tu mmg xmasuk2 lam henfon aku. Yg my 'sayang' lak baru dok hegeh2 nak check henfon. He3...

Xpe2... Jap lagik kang, kitorang gi beli la... Plus, we ols mmg nak kuar pon... Nak beli barang sket.


~ Mlm tu ujan lebat wooo... Kalo m'tido nih, mmg... perrgghhh... masyuk abislah! Ahaks3...


~ Lokasi gerai burger nie adalah di Taman Manik, tul2 area nak masuk taman tuh. Mmg kebabomlah dia punye rase! T'angkat, babe..! Tp, we ols tapau utk mak aku & A_bern jer. Kitorang dah xlarat sbb dah makan nasik lauk asam pedas kat umah mak. He3...


*Gud luck to bebudak yg amik SPM! ;)

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

lily lotus said...

susah nak jumpa burger yg ada rasa kebabom camtu..nak jugak :D

ArELeEz said...

lily lotus,
ye! kat sini, so far, ade 2 gerai jer yg wat burger kebabom nih! puas ati jer makan.. ;)

nak? meh la sini! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google