SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, November 3, 2009

NaSiK gOrEnG HoNg KoNg... T'bAiKLaH..!


~ Dah lame x ke Sutera Bayu. So, utk lunch date, aku & my 'sayang' ke Sutera Bayu..!


~ Aku minum air cincau jerk sbb cincau besh hape?!


~ My 'sayang' minum barli ice. Aku mmg xbley blah ngan air nih! Dolu, mase zaman2 kat SMSS, mmg aku hangen tul bile time makan sbb org dewan makan dok idang air barli panas. Sgt xbley lalu kat tekak aku! Apsal ntah?! Aku pon xtau! Huuu...


~ My 'sayang' fenin, xtau nak makan hape?! Last2, beliau order nasik putih + sup ekor jerk. Aku lak yg poyos2 suh add-on ayam masak kicap la... telur dadar la... sutun halia la... sbb mandom sgt aku tgk hasil p'orderan my 'sayang' tuh. He3... Tp, my 'sayang' xorder pon. Tetap maintain dgn nasik putih + sup ekor tuh jer...


~ Yg nie mmg makanan aku! Nasik goreng hong kong... t'baiklah! Baru la meriah malatops2! Hiks2...
Kat Sutera Bayu nie, kalo sesape yg lunch secara santai2 tu, bley la try. Tp, kalo yg lunch secara rush2 tuh bahaya sket coz service mmg agak lambat la... Tukang masak sorang jer kot. Nak jaga kualiti masakan mungkin... Tp, taste makanan xmengecewakan la... to me la... More to oriental style. Ala2 kechinoz-an sket la...
*Ari nie, aku lunch sensorang kat opis. My 'sayang' gi Ipoh, dia bley tapaukan jer... Hu3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

pergh...cam best...malam ni aku try.....

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
mmg besh! malatops2 kebabomlah! hua3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google