SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, November 3, 2009

JoM mEnYeRu MoOd MeMaSaK!

Mlm nie, aku dah start nak menurun... nak memandrem... nak menyeru... supaya sok mood memasak aku kembali. Fuh3!!! Jampi, jgn xjampi! Bley, gitu..! Hua3...
~ Cam ari tu kan... laju jer aku gi masak bile my 'sayang' memujuk & merayu sampai aku cair la kiranye..! Kira powerlah tahap pemandreman my 'sayang' tuh! Ececehhh..! So, aku pon masak la nasik goreng kampong yg paling simple kat donia nie...

~ Pastu, wat telur dadar bayam, wat lauk nasik goreng td tuh. Sold out wooo nasik goreng I mlm tuuu... I yg katanye b'diet pon xtahan godaan wooo... Isk3...
Dlm fridge, ade kueteow. Adekah aku akan memasak kueteow utk b/fast sok? Atau kueteow tersebut akan mati kering dok lam fridge selama b'minggu2? Same2 kite wait & see. So... tungguuu... ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

leez...makan lagi??buat aku lapar jer...

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
aah, ek?! ntah! leez pon xpaham, apsal la asik entry makan2 jerk? isk3.. ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google