SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, November 18, 2009

Ke MaSTaN gHaNi M'BeLi RoJaK...

Poyos jer tajuk tuh! Kalo xelaborate pon, korang mesti dah bley agak hape yg aku nak citer?! Kebuntuan idea m'carik tajuk di situ... Muahaha...

Ye! Semlm, aku tapau rojak Mastan Ghani jer utk menu lunch. Dah fenin, xtau nak makan hape?! Plus, mmg dah lame rasenye xmakan rojak. Dekat lak tuh! Aku gi branch yg kat Taman Ros jerk. Sungguh b'dekatan dgn opis ku nih. Xsampai 10 minit, dah sampai kat opis balik. ;)


~ Amacam??? M'giurkan x rojak nih? Yg wat aku xbley blah adalah cekodok2 tersebut. Slluurrppp2... Hiks...

Mastan Ghani adalah restoran mamak. Nie adalah ayat p'beritahuan kpd yg xtau la kan... Famous amos restoran nih! Dari zaman2 atok aku dolu lagik. P'asasnye pon dah arwah, I guess... Name Mastan Ghani tu pon maybe diamik sempena name p'asas la kot. Speselty diorang adalah mee rebus & rojak. Kalo xsilap aku, kat sini ade 5 branches. Dari 5 tu, ade 2 yg jual makanan len instead of mee rebus & rojak. Diorang add on nasik ayam, nasik beriyani & nasik campor.

Sekian, info jln2 carik makan b'same tuan tanah kedaung. ;P

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

neezareef said...

kedaung arr tuan tanah x mo banjer mkn..heehh

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

mastan ghani mana yang kau pegi??

ArELeEz said...

neezareef,
kedaung tu hape, ek sebenornye?? hmm..


alvin takda rumah harga 8juta story....,
ek ellehh..! already mentioned maa.. taman ros lorr..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google