SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, April 1, 2011

PIRING TERBANG

Piring terbanglah pulok! Pikir sekali, rasa cam game bebudak tadika KEMAS jer kan... Tapi, cer pikir 2, 3 & lapanplohkali... confirm akan jumpe sesuatu yang tersirat di sebalik yang tersurat. Hah! Jaga2 Cik Salmah..! Ayat skema tak hengat ah kak dah keluar nih! Ha3...

Lepas, main game 'smart tunnel', we ols dibekalkan plak dengan pinggan polistrin. Alaaa... yang selalu orang pakai masa besday party, yang pinggan nak buh kek makanan bagai tu, ha..! Kaler putih tu kan...

Aku ingatkan Dr Khir nak buat jamuan hari raya/party tupperware. He3... Ke situ pulak peginya otak nie berpikir. Tak abis2 pikir makanan! ;P


~ Dr Khir kasik briefing dolu. Dia buat lawak la nih! Sebab tu diorang gelak2. He3...


~ Belon tetap jadik pendamping. Dasat2... Hiks...


~ Gelak lagik... Kesimpulannya, memang gelak sesado..! Apa kata kalau kita tukar word Team Building tu jadik Team Gelak. Hah! Amacam..??? Ha3...


~ Dr Khir point out 3 orang wira negara nih untuk mewakili kaum Adam, main piring terbang.


~ Dari kiri: Zaimi a.k.a Y.B, Hatta a.k.a Tok Penghulu & Megat. Memasing tengah berdebar2 dag dig dug... apa la agaknya yang Dr Khir nak suh buat ni kan..?! Suspen2... ;P


~ Bila dah tau sume pakat gelak.


~ Dr Khir kasik briefing sambil buat demo.


~ Ko kena baling pinggan polistrin yang super ringan tuh sejauh mungkin. Sebelum tu, ko kena ada target, sampai mana ko nak baling pinggan tuh?! Then, baru baling. Kekdahnya... Macam game Anda Ada 60 Saat jerk kan? Hiks...


~ Sume target bapak jauh! Ada yang target sampai kat depan dewan... ada yang target belakang sket... Tapi, haub jer..! Jauh giler dari target! Ha3...


~ Sekangkang kera lebih2 sket jer pon... Tu pon diorang dah bangga tahap kembang-kempis hidung dah. Muahaha...

Sakit perut aku gelakkan team kaum Adam sebab target kemain jauh nun di sana... Tapi pencapaian cam... haub jerk! Ha3...

Dok gelakkan kaum Adam... kaum Hawa camne la plak kan..?! Berjaya ke tak? Cer teka... Cer teka... ;P


*Bersambung...

2 comments:

azzey said...

hek eleh..main piring terbang plak..heh3..

ArELeEz said...

azzey,
nie bkn sebarang piring terbang tau! spesel edition punye! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google