SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 26, 2011

EMCEE YANG PARKINSON. HU3...

Actually, emcee yang aku maksudkan tu adalah aku. Semalam, opis aku buat 1 majlis farewell sempena persaraan salah sorang staf kat sini. Tetiba, Encik Bos suh aku jadik emcee. Secara wajib lak tuh! Memang tiada kompromi langsung apatah lagik afundi ke apa ke kan... Aci main cakap directly jer. Hu3...

Encik Bos bagitau suh jadik emcee adalah pada hari Jumaat lepas. Malam tu, aku dah start makan tak kenyang, mandi tak basah, tido tak lena... Parkinson tahap 4 terus! Tsk3...

& hari yang tak berapa dinantikan pun menjelang tiba... Hadoi la...


~ Encik Amir tengah praktis nak masuk Maharaja Lawak Season 2! Muahaha... Larikksss..!!!


~ Berposingan dolu sebelum majlis bermula... ;)


~ Sape paling over? Cer cakap... Cer cakap... Ha3...


~ En Fadzil yang malu2... ;P


~ Yang pakai baju kaler hitam tu bukan staf. Tapi, orang koperasi. Dijemput untuk bacaan doa.


~ Encik Amir dah bajet2 pening2 kepala nak pitam dah sebab rakan seperjuangan bakal bersara. Ngeri sebab bakal kena tanggung keje kot. Hiks...


~ Ah kak sebenornya nak sawan camera. Tapi... behave2... Depan bos2 besor tuuu...!!! He3...


~ Serius betul muka ah kak kan?


~ Ahhh..! Dah tak terbehave dah! Amik ko! Ha3...


~ Ucapan terakhir di hari persaraan...


~ Khusyuk Pengarah dengor mak cik (makcik = staf yang bersara. Aku panggil nama glamer dia as mak cik. He3...) berucap. Heh3...


~ Sijil & hadiah comel dari SKM Perak. Ipoh mali... ;P


~ Hadiah dari kitorang sume. Giler besor kan? Aku pun tak tau apa isi dalamnya?! Tau2 jer dah siap berbalut santek. Nak tanya2 pun tak sempat. Busy bee ah kak nie, noks..! Tak dan nak bersosial! ;P


~ Yang nie kecik sket. Wrapper tetap sama. Save bajet... Heh3...


~ Emcee yang dah pulih dari 'parkinson'. Tu... nampak tak peluh2 jantan yang menitis2 kat dahi tuh? Eh2! Peluh2 pompuan la... Ha3...

Korang rasa kan, ada tak emcee yang sawan camera macam nie? ;P

2 comments:

wahida said...

mana gambar emcee yg sedang mengacarakan majlis? nak tgk!!

ArELeEz said...

wahida,
eh! tu kan ade tuh. alaa.. xde la jadik emcee pakai rostrum p.a system bagai tuh.. sbb ni ekira cam majlis santai2 jer.. main dok kat situ & ko b'ucaplah ape yg patut. kekdahnye..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google