SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 19, 2011

OWH... BEAUTIFULNARA...

Dah 2 hari aku try bukak blog beautifulnara. Tapi, tak buleh. Kuar page putih kosong jerk.

Ah kak bukan apa, you ols..! Nak jugak tau gossip2 artis merangkap perkembangan artis2 kat Malaysia nie. Start semalam la tak buleh nak view. Ingatkan, under maintainance ke... tak pun ada masalah yang bersifat sementara ke kan... Tetiba, bila try bukak hari nie pun still tak kuar apa2. Haish! Runsing ah kak tau!

Errr... korang tau tak apsal jadik camnie? Korang ada try bukak jugak tak? Cer citer... Cer citer...

Kalau Abang Nara terbaca entry nie, diharap dapatlah merungkaikan permasalahan dengan segera. Hmmm...

5 comments:

azzey said...

dh cuba bukak ; x blh . nt kat umah try...

ArELeEz said...

azzey,
tp, hari nie dah buleh viewlah! pg td xbuleh. skang dah buleh lak. haish! xpaham2..

ArELeEz said...

azzey,
eh2! still xbuleh la.. dia kuar fatal error. apekejadahnye tuh? isk3..

azzey said...

x yah bukak lah...heh3...

ArELeEz said...

azzey,
dah buleh bukak dah. buleh la usha2 gossip! heh3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google