SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, March 31, 2011

'SMART TUNNEL'

Kalau kat KL ade smart tunnel, kat Puteri Resort pun ado gak tau! We ols la 'engineer, contractor & arkiteknya'! Heh3...

Tak caya... meh tengok kat bawah nih! ;P


~ Dr Khir sedang beramah-mesra. Dia gigih dok kaco mamat baju merah tuh, Hasrul kot namanye... sebab mamat tu nak nikah lepas abis kursus nih. He3...

Dr Khir & kakak2 fasci kasik kitorang sehelai surat khabar lama. Aku bajet2, dia nak suh kitorang pikir camne nak muatkan kitorang dalam surat khabar lama tuh?! Sebab masa BTN dolu aku penah buat mende alah nih. Tapi, sangkaan ah kak meleset, noks..! Hu3... Sebab Dr Khir suh kitorang bina terowong guna surat khabar lama tuh. Pastu, lalukan bola ping pong dalam terowong tu sampai la ke ujung. Waduh2..! Pusing kepala gue memikirkan! Adeh3... Hah! Amik ko! Jadik bibik terus! ;P


~ Maka gigihlah memasing menyiapkan 'smart tunnel'..!


~ Nie Kumpulan Kuasa Kuda 2. Sedang membina 'smart tunnel'...


~ Relax2... Jangan tensen, dowh..! Anggap ini 1 cabaran! Ecewah! Pandai nasihat orang! Diri sendirik pun dah tensen tahap gaban sebab bola ping pong asik stuck, takmo jalan sampai ujung. Sadis betul! Tsk3...


~ Hah! Macam dah berjaya jer diorang nih! Gumbira tak terkata sumenya! Congratslah! ;)

Kesimpulannya, sume group dapat bina 'smart tunnel' & lalukan bola ping pong. Antara lambat ngan cepat siap jer. Tapi, kalau lambat siap, markah sket la. Kalau cepat, banyak la markah. Kekdahnya...

G 7 Hadj pun berjaya membina 'smart tunnel' yang buleh dilalui oleh bola ping pong. Antara yang terawal gak la. Owh... yeah..! (Sambil kembang-kempiskan hidung. Hiks...)

Macam2 game yang kitorang main tau! Piring terbang pun ado! Tungguuuuuuuu....!!! Jap lagik update. ;)


*Bersambungan...

2 comments:

Fitri Senin said...

Adik..hai...kat sini rupanya awak...fit follow.. :)

ArELeEz said...

Fitri Senin,
he3.. tq. ;)

semlm, t'jengah blog farra, mase nak komen, nampak nama Fitri Senin. tu yg terjah blog kak fit tuh! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google