SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, April 11, 2011

TERIMA KASIH NUFFNANG

Suatu hari, masa aku masuk opis, aku nampak ada envelope putih kat atas meja. Dengan pantas aku bukak envelope tuh, tak sabor nak tau apakah isi kandungannya?!

Suspen betul! ;P


~ Tarat tat taraaa..!!! Dari Nuffnang rupanya... Owh... lama jugak aku tunggu, akhirnya mendapat jugak...


~ Ini earning pertama aku dengan Nuffnang. Walaupun tak segah earning Kak Red ataupun viruspadu tapi, aku still bersyukur. Ada satisfaction di situ... bila tulisan kita dihargai. Bukanlah maknanya setiap entry yang aku buat tu semata2 kerana duit. Tapi, mende nie jadik 1 motivasi jugak la untuk aku terus setia dengan blogungukechentaanku nih. Alhamdulillah...

Lepas cash-out kat Nuffnang, ada rejeki baru muncul. Dapat Buffered Earning (B.E). Alhamdulillah lagik...

So, korang... jomlah ramai2 buat duit dengan Nuffnang..! ;)

6 comments:

mama wanie said...

wahhh bestnyer....

MW pon dah cash out hari tu....pestime gak...
jumlah pon tecik jer....bila lah nak boleh cash out lagi kan.....

Kembang Perawan 3288 said...

wuyo gigih berblog

ArELeEz said...

mama wanie,
aah. mmg best! w/pon xbnyk tp, puas. kan2?? ;P

ArELeEz said...

Kembang Perawan 3288,
well.. tegar katanya kan.. hiks..

azzey said...

Congrates....

p/s:BE dh berenti running nih...nak BE lagi....:(

ArELeEz said...

azzey,
tq2.. ;)

p/s: alaa.. relax la.. normal la tuh. kasik kat org len plak. ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google