SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, April 7, 2011

PANTANG LEPA..!

Penat, owh... gelakkan diorang main Piring Terbang... Rasa nak gelak berguling2 kat lantai pun ado jugak! Eh! Over la tu kan... Heh3...

Dr Khir kasik rest kejap sebab takut ada yang matik gelak. Ha3... Kitorang lak kan jenis yang pantang lepa jer musti nak berposingan secara gediks! Bese la tu kan... Hiks...


~ Megat & Bob...


~ Macam pinang dilenyek steam roll... Ha3... Larikksss...!!!


~ Amboi3... Cik Ita..! Kemain lagik dia berposing! He3...


~ Muka aku dah tak berapa nak semenggah sebab letih, dowh... Asik terbayang2 katil ngan bantal jerk. Hu3...


~ Bila nampak Kay (baju purple) pakai tudung tu, teringat lak kat viruspadu sebab viruspadu ada jual tudung pesen camtu.


~ Apsal lak ngan Norma (tengah) nih? Sentap ke syahdu teringat family kat Sabah? ;P


~ G 7 Hadj in da house..!!! Ngeh3...


~ Tala jer camera, terus ah kak jadik segar-bugar! Siap kasik flying kiss lagik ko! Dasat2... Ha3...


~ Dr Khir pun dah terberjangkit penyakit sawan camera kitorang. He3...


~ Comel betullah mereka2 nih! Especially Bob la kan... ;P

Kesimpulannya, pantang lepa jer, memang berfotogediks la kitorang. Sawan camera tak agak2! Muahaha...


*Bersambungan lagik...

6 comments:

Fitri Senin said...

XHBS KURSUS LAGI KE..??

azzey said...

Sapekah yg bolat yg berbaju pink itu...hu3..:P

KUREKURE COMEL said...

wahhh...kemain seronok kursus...hehehe....


comel la bob tu...hihihi

ArELeEz said...

Fitri Senin,
dah abis. nie adalah entry t'tunggak.. nk jaja sume gambar. he3..

ArELeEz said...

azzey,
mane2..? owh.. tu org besor jajahan paling cute di abad ini! ahaks3..

ArELeEz said...

KUREKURE COMEL,
syiok! sbb bnyk kenangan & gambar! tp, blues jugak la sbb lama woo.. tgglkan yg t'sayang.. hu3..

aah. comel sgt2! hiks..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google