SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 19, 2011

PARKINSON???

Aku bersiaran langsung dari umah. Malam tadi, tido kat umah mak. Pagi tadi balik umah sendirik sebab takde sape kat umah mak. Mak ada masak2 & makan2 kat surau. Nenek masih di KL. Pak Yang & anak2 pun ke KL, tengok nenek sebab nenek demam katanya... Koselah aku nak melepaking kat sana sorang2 kan...

Sekejapan lagik, dalam pukul 12 ++ ke pukul 1 p.m kang, aku nak amik mak.

Fuh! Macam busy sangat jer bunyiknya kan? He3...

So, sementara menunggu nak amik mak aku, buleh la aku berblogging. Nak menyambung kesah kursus yang sebabun lagik tuh. Heh3...

Aku tak ingat dah nie sesi yang keberapa?! Tapi, yang pasti, masa nie Dr Khir ada hal, lambat sket sampai. So, terpaksa la kakak2 fasci take over... Kakak fasci bagi kitorang marker pen ngan kertas kajang, suh kitorang pilih 1 game yang kitorang dah main & buat kesimpulan pasal game tuh.


~ Masa diberi 5 minit jer. Pastu, sume group kena anta 1 wakil untuk present... & bermulalah sesi pempresentation-an...


~ Cewah2..! Tengok orang lain present, memang la buleh tersenyum riang la3... Cer tiba giliran sendirik... perrgghhh..! Mula la lutut menggigil2! Ha3...


~ Dimulakan dengan Anak Jati Super 5. Macam Beras Jati Super 5 lak kan? Hiks...


~ Pastu, turn akak nie plak, wakil group Taming Sari 4.


~ Owh... bila Y.B berucap... beginilah jadiknya... He3...


~ Wah! Nie yang tak buleh blah nih! Turn ah kak dah sampai, noks..! Adeh3...


~ Nampak macam confident tapi, tahap parkinsonnya... hanya Tuhan yang tau. Ha3...


~ G 7 Hadj! K-mon, bebeh! K-mon..! ;P


~ Lepas hazab ah kak... Fuh! Lega betul! Hah! Turn Hasrol plak. Budak Sabahan nih. Wakil group 1 Malaysia 1 World.


~ Turn Bob plak. Wakil group Kuasa Kuda 2.


~ Noor Cahaya dari group Jangan Pandang2 3. Sodap kan nama dia? Noor + Cahaya = Terang-benderang. ;) Sabahan nih! Masa kat Pangkor, Noor nie 1 group ngan aku. Lemah-lembut orangnya.


~ Akak nie wakil group Super Duper 10. Tak ingat la plak nama dia kan... ;P


~ Puan Liza a.k.a Penghuluwati yang mewakili group Super Power 8.

Kesimpulannya, sume group dapat present dengan jayanya... Bagus2...

& aku pun dah tak parkinson lagik... Macam magic jer terus jadik normal! Muahaha...


*To be continued...

4 comments:

Fairus Bin Mamat said...

lama-lama biasalah tu buat presentation..

ArELeEz said...

Fairus Bin Mamat,
xtually, sume org pun buleh buat presentation. tp, bila dtg jer darah gemuruh, terus lost! ha3..

azzey said...

presentation? kecik punya hal lah!...heh3..

ArELeEz said...

azzey,
ye la.. hmm..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google