SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, April 13, 2011

BERSIARAN LANGSUNG

Malam nie, aku tido kat umah mak lagik. Start semalam actually tido sana. Teman mak katanya kan...

Sepatutnya, lepas balik keje, we ols terus berdesup balik ke umah mak. Tapi, my 'sayang' drop aku kat umah dolu sebab dia ada keje sket ngan Adha. Tu yang aku buleh bersiaran langsung tuh! Heh3...

My 'sayang' kata nak tapau burger kat Sam Burger Corner. Aku ok jer... Plus, fav ah kak tu, noks..! ;P Tapaukan untuk mak sekali. Malam nie, makan burger jer lah kot untuk dinner. Jadiklah! Tapi, my 'sayang' tu bukannya buleh dipercayai 100 % sangat! Kang nampak nasik kat umah mak, terus laju carik pinggan. Muahaha... Tak buleh blah betul! ;P

4 comments:

mama wanie said...

datang singgah baca entry.....

azzey said...

agak ada x org yg bangun tgh mlm tadi cariknasik kat dapur....hua....hua..hua....

ArELeEz said...

mama wanie,
owh.. jemput2.. sila2.. ;) tq..

ArELeEz said...

azzey,
xyah ssh2 nak bangun tgh mlm sbb mane ade makan burger pon.. cancel! makan nasik la beliau secara xhengat! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google