SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, April 11, 2011

AZMA AIZAL YUSOOF IN A RELATIONSHIP WIF SHARIFAH AMANI???

Panas3..!!! Pssttt2!!! Ada gossip baru, weh!

Wah3..! Poyosnya ah kak! Dah macam Miss Propa lak. Hiks... Takde apa la sangat, actually. Just nak share gosip yang ah kak baru baca kat blog beautifulnara nie, ha! Katanya, Azma Aizal Yusoof berchenta dengan Sharifah Amani lah pulok.

Hmmm...


~ Cer tengok status f/b si Azma Aizal Yusoof nih. Kata beautifulnara, ada sekali tu dia update status dia cam ayat kat bawah nih:-

"Ya Allah kekalkan lah hubungan kami. Thanks sayang sebab selalu sejukkan aku di saat aku kepanasan. I LOVE U!"


~ Amacam? Nampak seperti teman tapi mesra ke atau memang betul2 mesra baik punya? Hah! Sape sker diorang nie betul2 berchenta, cer angkat tangan cam Usin Wilcha. Cer angkat... Cer angkat... Ha3...

Kalau betul la kan gosip nih, apa jadik ngan boyfren mat salleh Sharifah Amani tu, ek? Kalau tak silap aku, Gavin namanya. Dah berpatah arang berkerat rotankah? Sesapa tau, cer citer... cer citer... ;P

2 comments:

azzey said...

Janji dia bahagia ye dak?..:P

ArELeEz said...

azzey,
hmm.. wait & see..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google