SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, April 11, 2011

CHA3 LA PULOK..!

Tido lewat tapi, bangun awal. Itu la rutin sepanjang team building. Pukul 6.45 a.m, wajib turun kat pool sebab nak exercise secara berjemaah. Exercise tu best la kan... Tapi, bab nak kena bangun awal tu yang tak buleh blah tuh. Hu3...


~ Aci paksa relakan diri jer turun sini tau! Motivasinya adalah bersenam sambil joget2 ikut lagu rancak adalah best! Tu jerk! ;P


~ Front liner lagik ah kak, noks..! Ahaks3...


~ Stretching merangkap warming up dolu. Kakak fasci pakai baju superman, dowh..! Hiks...


~ Bob yang sentiasa comel! ;P


~ Orang lain steady jer... Tetiba si Zaimi macam nak bergoyang Inul Daratista plak. Ha3...


~ Peace daripada Tok Penghulu...


~ Hah! Nak start dah nih! Jaga2 Cik Salmah..! Ewah2..!


~ Dr Khir belasah lagu cha3... Tergediks2 bontot memasing berjoget..! Over tau! Ahaks3...


~ Selesai senaman, Dr Khir suh berkumpul sebab nak briefing sket.

Hmmm... rasa ringan jugak la sket badan aku nih. Kalau lapanploh pagi aku maintain bersenam berjoget2, mau slim cam Catherine Zeta Jones kan? Korang pun musti dah tak berapa nak cam aku dah kan? Betul tak? ;P


*Bersambung...

2 comments:

azzey said...

hek eleh. kelakor le plak belon tu bldiikat kat pinggang..

ArELeEz said...

azzey,
comel ape..?!! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google