SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, March 31, 2011

TINGGI2 GUNUNG KINABALU...

Citer kursus tak abis lagik. Jadik perlu disambung. Layan jer la, ek! He3...

Lagu last untuk senamrobik adalah lagu Tinggi2 Gunung Kinabalu. Sabahan memang familiar sangat la kan dengan lagu nih. Yang tak Sabahan pun kena jugak familiar2kan sebab nak berjoget tak hengat ala2 burung merpati la plak. Hiks...


~ Alooloolooo... tomei2nya lah hai..! Ha3...


~ Jaga2 Cik Salmah..! Dah start nak berkepak2 dah nih..! Ewah2..! Ha3...


~ Secara automatic, sume pun bertukar jadik Sabahan!


~ 'Mengapa, bah..? Kau berubah...' Eh2! Salah lagu lah! ;P


~ Lembut lagik..! Lembut lagik..! Ha3...


~ Kakak fasci pun sakan berjoget. ;P


~ Pusing... Pusing... Ewah2..! La3...


~ Cer carik, di manakah aku? Errr... kalau nak senang, mata tu kena focus kat aweks2 yang cute jerk sebab aku salah seorang dari aweks yang cute tu la. Ha3... Larikksss..!!! ;P

Terasa macam pompuan Melayu mutakhir jer bila berjoget lagu Tinggi2 Gunung Kinabalu nih. Sebab lenggok dia cam super lembut, gitu! Ah kak lak, terus feeling2 Vanida Imran The Red Kebaya. Ahaks3... Over tau!

Nak tak kalau aku ajar korang step2 & lenggok2 dia? ;P


*To be continued...

2 comments:

azzey said...

Sape yg tlg amik kan gbr2 nih?

ArELeEz said...

azzey,
owh.. org ade personal photographer, dowh.. jgn xcaya! ahaks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google