SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, March 18, 2011

& TAKLIMAT PUN BERMULA…

Baru nak rehat2kan badan yang sakit2 sebab dok usung beg yang sebabun tuh, dah dapat roger2 dari receptionist. Pukul 3.30 p.m dah kena turun dewan seminar sebab ada taklimat ringkas. Hadoi la… Tak jadik ah kak nak bersenang-lenang tau! Tsk3…

We ols turun la on time kan… Tapi, taklimat start lambat la plak. Pukul 4 ++ p.m baru start wooo… Sadis betul! Hu3… Sib baik sekejapan jerk. Pastu, terus minum petang. Menu adalah kueteow goreng. Dengan rakus ah kak mencedok tau! Lapor katanya kan… ;P Semedang jer lapor. Heh3… Tapi, potong betul! Sebab tawar giler, babe rasa dia! Haish! Rasa macam nak mintak kicap jer kat dapur. Haish!

Sib baik tengah lapor. Abis la jugak sepiring. ;P Pastu, terus naik bilik & bersiap2 sebab malam tu dah start class. Sebelum tu, sapedek (dinner) dolulah kat Dayang Coffee House. Menu: Nasik putih, ayam masak merah, sup tauhu telur, daging black pepper, asam pedas ikan, sayur kangkung + ulam2-an. Desert pun banyak. Tapi, aku just amik jelly. Tu pun tak abis.

Santak perut, babe..! Adeh3…



~ Malam tu adalah Kursus Reskilling ISO 9001: 2008. Kursus ISO ni sampai 22 Februari 2011 jer.


~ Walaupun blues, aku tetap sawan camera. Maintain, bebeh! Maintain! Ha3...


~ Bergossip dengan Kak Ija. Selingan untuk elak mengantuk kekdahnya... Heh3...


~ Aweks2 SKM... Ha3...


~ Pon aweks2 SKM jugak. ;P

Walaupun plus-minus, dalam 3 hari gak la kursus ISO nih tapi, tepu la jugak otak aku ngan segala PK-URUS, DAFTAR, PINJAM bagai... Sampai 1 tahap macam rasa nak pitam! Hu3...

Dasat kan penangan ISO? ;P


*To be continued...


4 comments:

My Little Diary said...

seronoknya pegi kursus... mesti sesi makan2 pun banyak kan, kan? hehe

ArELeEz said...

My Little Diary,
kursus tu 1/2 seronok. tp, makan2 adalah beronok2! ha3..

azzey said...

Cantik baju kamu tu..bunga kecik2 je...:)

ArELeEz said...

azzey,
owh.. tq2.. ni yg wat org kembang semangkok nih! ahaks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google