SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, March 23, 2011

ICE-BREAKING

Sebelum aku citer pasal Team Building, aku nak jaja dolulah gambar2 masa ice-breaking. Ice-breaking ni takde dalam schedule pun. Tapi, disebabkan Encik Aminuddin present secara laju2, makanya belum pukul 4.30 p.m, dia dah abis present. So, untuk menyukupkan masa, dia mintak kitorang berice-breaking.

Maka, bangun la sorang2, kenalkan diri... Aku show-off di antaranya jer la, ek. Kose la plak nak jaja sume gambar. Sampai tahun depan pun tak abis entry nih. ;P


~ Ini Hatta. Orang Bahagian Pengurusan Maklumat (BPM) kat HQ. Kami sebulat suara menghire Hatta sebagai Penghulu.


~ Ni plak Zaimi. Dolu Pengembang Koperasi. Skang dah jadik Personal Assistant (P.A). Zaimi jugak adalah Biro Sukan untuk kursus nih.


~ Kalau tak silap aku, yang kecik molek ni staf SKM Melaka. Baru jer kawen. Alooloolooo... kesian suami kena tinggal. ;P


~ Yang pakai tudung ijo tu aweks Kelate. Mommy to be. Alhamdulillah...

Hokay! Tu jer la kot buat tatapan korang. Lepas ni, baru story mory morning glory pasal Team Building. So, tungguuuuuuuu.......!!! ;)


*Bersambung...

8 comments:

azzey said...

np muka2 staf pompuannya cam pucat2 je sume...:)

~ain said...

dulu, kita ingatkan ice breaking ni upacara pecahkan ais.. lalalala

KUREKURE COMEL said...

best kan team building....byk aktiviti best....

comel2 je semua...hihihi...

Shafa said...

tak suka ice breaking. segan dibuatnya. lagi2 kalau ramai. Heeeee... ni mesti dah cukup kursus 7 hari ni eh.

ArELeEz said...

azzey,
owh.. bese la.. sume bz b.. xde masa nak touch up maa.. heh3..

ArELeEz said...

~ain,
muahaha.. lawak jerk! ;P tp, if betul2 ditranslatekan ke bm, mmg pecahkan ais la kan.. he3..

ArELeEz said...

KUREKURE COMEL,
aah. leez sker! esp treasure hunt ngan senamrobik pepagi. best, wok..!

ArELeEz said...

Shafa,
leez pon segan. tp, xkenal maka xchenta gitu kan.. heh3..

eh! ni induksi. induksi xmasuk dlm kuorum 7 hari setahun tuh.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google