SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, March 22, 2011

POSING ADALAH WAJIB!

Ni part last kesah besday bash A_bern & Odah. Seperti bese la kan... walau di mana jua berada... walau apa jua functionnya... kami sume adalah sawan camera! Memang berposing sesadolah! Pantang ada yang tala camera, mula la memasing tergediks nak show-off pose maut vogue da vass! Ha3...

Jadik, sila la layan pemposingan kitorang, ek! ;P


~ A_bern dapat hadiah dari ibu & ayahnya. Bapak besor! Siap pakai kotak A4 cap Doube A, ko! Isi kandungan adalah beg. Cun wooo... beg dia..! Jenuh aku pujuk rayu A_bern mintak dia sedekah beg tu kat aku. Tapi, haub jer. A_bern tak makan saman pun! Tsk3...

Takpe2... Ade lori, ada bas! Ada bas, ada lori! Hah! Korang sambung la plak pantun nih! ;P


~ Cik Odah dapat baju kaler lite pink.


~ Lip2 pun dapat jugak. Pink kaler also. Muka ketat tapi, peace tetap peace, bebeh! Hiks...


~ Sopan jer cara Lip2 duduk. Ecewah! ;P


~ Hah! Ni la latest version of Qistina. Dia pakai baju yang aku beli kat Melaka. Sedang2 elok jer kat badan dia. Orang buat peace 2 jari jerk. Tapi, Qistina sampai 5 jari terus! Ha3... Dasat2...


~ Sape lagik chubby? He3...


~ Cer bayangkan tiga2 ni anak2 kitorang. Wah! Giler rapat, ko! ;P


~ Qistina still shame2 cat, gitu..!


~ Mak Anjang dia lak yang over sawan! Ha3...

Kesimpulannya, hari tu memang best & meriah. Instead of meraikan besday A_bern & Odah, kitorang jugak dapat berkumpul 1 family. Makan2... posing2... memang terbaik dari ladang.

Terima kasih mak sebab masak lontong yang super sodap. Thanks nenek sebab buatkan agar2 pandan bersantan. Thanks jugak kat abang ngan kakak aku sebab sponsor kek & sate. & terima kasihlah kepada sume... ;)


*Tamat...

4 comments:

azzey said...

Sker tgk Qistina wat Peace. muka dia slumber je

KUREKURE COMEL said...

comel betul qistina tu...gebu...
awat muke muncung tu...hehehe...

ArELeEz said...

azzey,
ha3.. xtgk dia nyanyi lagik! pitchin' ke laut pon muka dia bajet tok t jerk. muahaha..

ArELeEz said...

KUREKURE COMEL,
comey cam mak anjang dia kan? ahaks3..

bese la dia.. klu dok dlm kumpulan org yg dia xberapa kenal, dia mmg gitu la.. muncung & senyap-sunyi. cer klu kat umah. perrgghh..! suara dia jer memecah kesunyian! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google