SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, March 1, 2011

AKSI CANDID TERLAMPAU #7

Slot Hiburan Semata2: Aksi Candid Terlampau (ACT)

Kalau lagu Sudirman tajuk dia Dari Jauh Ku Pohon Maaf, yang ni aku nak citer pasal 'Dari Jauh Tertonggeng2' lak. Hiks...


~ See2! Memang baik punye menonggeng kan... Ni kan... kalau ade papa/mamarazzi jahat ni, confirm masuk youtube! Ha3... Pak Teh aku la nih! Orang lain dok sibuk bermandi-manda, yang dia dok sibuk lak memencilkan diri kat ceruk nun, sambil tertonggeng2 menengok anak2 ikan kat celah2 batu. Siap pakai gogle lagik, ko..! Ha3...

Dalam banyak2 bapak sedara, aku rase Pak Teh la antara yang paling kelakor. Dah la cakap memang pure Perak Ulu! Pastu, jenis straight2! Kalau sesape kona2, memang dia terus buat muka blur! Lambat pick up! Ha3...

Amacam? Sexy tak Pak Teh I? Ahaks3... Pak Teh... Pak Teh... ;P Well... you ols... berapa mintang plak kali ni? ;P

8 comments:

apisv2 said...

salam kunjungan dr sy...;)
dtg dr blog RM;D
slm perkenalan,
blog apisv2

Dda Ly said...

hahhaha adeii gelak sensorg tgk aksi candid terlampau nih..saba je saye..pakteh kamu tak amrah ke upload pic die nih? :)

meh ke rumah..

~saye masih mude lah!~

keep in touch ye..♥♥♥

KUREKURE COMEL said...

hahaha...tu namanya cool dlm blur...


suka dgr loghat org perak...
best2...

ArELeEz said...

apisv2,
salam ziarah & salam p'kenalan.. tq sbb sudi drop by kat blogungukechentaanku nih! ;)

ArELeEz said...

Dda Ly,
so far, xde la dia marah2. +, utk hiburan semata.. he3.. tp, leez pun if tgk balik gambar nie rase nak gelak guling2 gak. mengenangkan kepoyoan pak tehku yg t'lampau tuh! ha3.. larikkss..!

ArELeEz said...

KUREKURE COMEL,
aah. keblur-an tahap gaban! ha3..

tq2.. bangga lak jadik anak jati perak. hiks..

azzey said...

Hape kes le pak teh tuh...:)

ArELeEz said...

azzey,
kes sawan nampak ikan. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google