SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, March 20, 2011

TATACARA PELUPUSAN/PEVERIFIKASI STOK/FAIL

Tak abis2 lagik nih nak bergebang pasal Kursus Induksi. Giler banyak gambar2 yang nak dijaja. Sampai ah kak pun rasa cam nak pitam mengarang 'essay'. Kalau tak jaja kat sini, rasa rugi semacam jerk. Hu3...

Dah masuk hari yang ke-4 berkursus. Taklimat hari tu adalah pasal Tatacara Pelupusan/Peverifikasi Stok/Fail yang disampaikan oleh Encik Lutfi, orang besor jajahan SKM jugak nih. Giler panjang sesi tuh! Straight sampai pukul 6 p.m. Actually, kalau ikut schedule, tajuk tu akan disambung untuk keesokan harinya. Tapi, memandangkan Encik Lutfi ada hal yang tak dapat dielakkan keesokan harinya, so Encik Lutfi nak abiskan dalam 1 sesi jerk. Tu yang jadik panjang masa dia tuh! Memang la ada take 5 bagai... Tapi, still ah kak rasa nak pitam! Adeh3...

Sib baik metabolisme ah kak stabil. Kalau tak, mau ah kak rebah jatuh ke bumi dan2 tu jugak. Hu3...


~ Inilah Encik Lutfi. Beliau penah datang buat audit kat opis aku. Segala jenis circular Encik Lutfi tazkirahkan kat aku. Ngeri2 gak aku masa tuh. Dah la lone ranger sebab sume orang gi Ipoh, ada jamuan hari raya. Cis betul!

Tapi, apa2 pun, alhamdulillah la... sebab all went well... Tak la perfect coz ada jugak la cacat-celanya kan... Means, kritikan/teguran yang membina la... & buleh diperbaiki lagik...


~ Siap tangan sume naik, ko! Dasat tak? Dasat tak? He3...


~ Gigih mereka bertanya. Bagus2... Lepas ni, musti buleh buat keje2 kat opis tu dengan cekap. Chaiyok2!!! ;P

Dah clear la skang ni ilmu aku pasal pelupusan/peverifikasi stok/fail ni. Buleh la dah nak buat pelupusan secara dasat kan... Ecewah! ;P


*To be continued...

2 comments:

azzey said...

Bekursus dgn sepenuh hati tu....hu3....

ArELeEz said...

azzey,
ye la sgt.. hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google