SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, March 22, 2011

A_BERN'S & ODAH'S BESDAY BASH

Wa tengah layan citer Asmara 2. 1st time layan. Not bad la... Tak tau lah akan jadik tontonan mingguan wa ke tak?! Sebab wa ada stigma pasal film/drama yang ada sequel nih iaitu sequel musti story boardnya meleret2 sampai tak tau kesudahan. Normally la kan... Eh2! Tetiba lak nak ber'wa2' kan... Perasan rock kapak la tuh! Muahaha...

Hokaylah! Aku nak sambung kesah majlis yang berlangsung kat umah mak aku. Amacam? Buleh teka tak majlis apa? Hiks... Over tau buat teka-teki, teka-tekuk. Story jer la kan...

Ye la... nak story la nih. Actually, majlis tu adalah majlis besday bash A_bern & Odah. Dua2 punya tarikh lahir jatuh dalam bulan Mac. So, buat sekali harung. Mak aku la mastermind di sebalik majlis nih. Sayang cucu katanya kan... Harap2, besday bash aku nanti, mak aku buat lagik grand2 tahap gaban sampai kakak ngan abang aku menjeles! Ha3...


~ Kek sponsor in da house..! Abang & kakak aku yang sponsor. Ye la kan... dah besday anak diorang, harus la diorang yang sponsor kek. Tak gitu..?! ;P


~ Nyum2!!!


~ Sodap! Dua2 pun adalah kek coklat.


~ Walaupun besday Lip2 nun jauh di bulan Jun tapi, dia tetap gigih nak potong kek jugak. He3...


~ Muka ketat Lip2 sebab sume orang dok bagi perhatian kat A_bern ngan Odah jerk. Alooloolooo...


~ Terpaksa la Ibu main peranan. Kasik pujuk2 bagi kata2 manis sket kat Lip2 dengan harapan muka ketat tu jadik longgar sket. Hiks...


~ Cik Odah yang poyos! ;P


~ Sesuai tak kalau abang aku replace tempat Mat Kacau Astro Ceria tuh? Ha3... Larikksss..!!!


~ Alooloolooo... tomeinya lah hai! Especially yang kanan sekali pakai baju pink tu kan? Sekali pandang cam Fazura. 2 kali pandang cam Maya Karin ko..! Ahaks3...


~ A_bern & parents...


~ Odah, Lip2 & parents...


~ Cik Odah yang dah tak sabor2 nak ngap kek tuh! Sampai terjilat2 kat pisau kek. Ha3...


~ Dah besor rupanya A_bern... Sweet 14, dowh..!


~ 'Sayang anak Ibu... Mmuahhs3..!' Ecewah! ;P


~ Mak wif cucu2nya... Tak lama lagik akan bertambah lagik 1 sebab Kak Aneem tengah preggie. Baby boy katanya... Alhamdulillah... Bertambahlah kaum Adam dalam family kecik aku nanti...


~ Lip2 tak abis2 dok jaga kek. Ha3...

Happy besdaylah to A_bern & Odah... Semoga menjadik anak yang berguna & solehah. Amin... Hadiah aku dah kasik awal2, masa balik dari Melaka tuh. Untuk A_bern aku kasik shawl kaler purple. Untuk Odah lak, aku kasik baju yang ada cop Melaka. Untuk Lip2 pun ada jugak, pun baju cop Melaka. Untuk Qistina pun ada.

Eh2! Nak tengok Qistina yang paling latest tak? Semakin chubby, dowh..! Geram betul aku tengok! Rasa nak geget! Heh3...


*Bersambungan...

4 comments:

nur said...

hepi besday abbern.. Azzey tu pakai mekap baru ke?.. hihi..
3 kali pandang macam IRINA pulak yg baju pink tu..

ArELeEz said...

nur,
tq2.. (bg pihak) ;P

aah kot. baru beli mac katanya kan..

irina??

azzey said...

Areleez; best ek? even x bp dirancang stil meriah. perasan x masa kita kecoh2 amik gbr tu sume guest perati je. cam ada sesuatu yg menarik pd family kita..he3...

ArELeEz said...

azzey,
musti la best.. bnyk pahit-manis yg kite redah. skang masanya kite live up our life! ;P

owh.. ye ke? xperasan lak. musti diorang kagum tgk kesawanan kite. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google