SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, March 18, 2011

FRONT LINER, WOK..!

Day 2 berkursus, aku & geng terlambat sket masuk dewan. Tapi, belum start la lagik kan... Orang len masuk lagik awal. Bese la kalau attend mana2 kursus, meja row paling depan confirm akan kosong. Specially 'reserved' untuk orang yang datang lewat. Makanya, jadik front linerlah kitorang hari tuh.


~ Sempat bergossip dolu sebelum class start. Kasik warm up katanya kan... Heh3...


~ Ni dah terlajak khusyuk dah nih! Ha3...


~ Pay attention tahap melampau! Sebab dok depan jadik front liner kan... Jiwa raga melayang jauh pun muka tetap bajet cam focus tak hengat! Hiks...


~ Tengah take 5. Sempat berposing lagik. Bagus! Sebab menggunakan masa yang ada dengan sebaik mungkin. Ho3!!!


~ CC, Ika & Lia... Ipoh mali...


~ Mereka lagik... Ceria betul! ;P


~ Lia, Kak Ekin (tanpa wajah) & Nana... Kak Ekin buat pose ala shame2 cat, gitu..! Ha3...

Banyak betul prosedur ISO. Lepas ni, kat mana2 pun musti dok pikir, 'ISO3...'

Walaupun macam complicated tapi, prosedur ISO ni sebenornya nak memudahkan kita buat keje. Takde la main hentam aci belasah asal siap jerk. Ada flow yang kita kene ikut. Antara benefitsnya adalah untuk mendetect if ada kesilapan/kelambatan dalam mana2 proses keje. Sebagai 1 jaminan/piagam pelanggan jugaklah kiranya nih. & jugak pendokumentasian. Sebab bukan senang nak puaskan hati pelanggan/client kita kan? Betul tak?

2 comments:

azzey said...

Best hape dok depan..x de le kita ngantuk..:)

ArELeEz said...

azzey,
org xbuleh blah dok depan sgt.. org sker kat tgh2. sedang2.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google