SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, March 25, 2011

DAPAT BEG

Lepas introduce serba sedikit pasal background dia, Dr Khir meneruskan sesi malam tuh. Walaupun mata dah mengantuk tak hengat tapi, tetap kena tahankan jugak. Ye la... takkan aku nak cha alip bot naik bilik just like that jer kan... Not good... Not good... Kang kantoi, sape yang susah? Ah kak jugak tau! ;P


~ Kami sume dah dapat schedule untuk Team Building. Kalau tengok pada schedule tu, memang giler pack la kan... Start pukul 6.45 a.m sampai la ke larut malam. Bukan malam, hokay! Tapi LARUT malam. Terus rasa cam kejang otot! Tsk3...


~ Kakak fasci ngan urusetia tengah agih2kan beg untuk kitorang gunakan sepanjang Team Building.


~ Yang pakai baju merah tu adalah Haji/Shak, group leader kitorang. Untuk Team Building, group leader adalah tak permanent. Means, kena rotate la. Tapi, kalau apa2 hal yang perlukan kesepakatan, memang kitorang tala kat Haji la untuk kata putus. Means, walaupun time tu dia bukan group leader tapi, kitorang still bagi kuasa veto kat dia la.


~ Nama dia Haji Assakirin. Aku panggil dia Haji jer. Sonang! & kap ba ro kap alip ta nun... KEBERKATAN... Hiks... Muda lagik, actually. Baru 25 tahun kalau tak silap aku. Haji muda la kiranya...


~ Aku tengah sakan gelakkan kepoyosan Haji berposing. Ha3... Nak2 plak ada sorang dalam group kitorang iaitu Encik Mail bawak DSLR. Secara automatic sume jadik sawan camera! Ha3...

Best dapat beg. Bukan 1 tapi, 2 beg terus! Ho3!!!

Sok paginya, ada senamrobik & poco2! Nak tengok tahap kegediks-kan ah kak? Hmmm... tungguuuuuuuuu..........!!! ;P


*Bersambung lagik...

2 comments:

azzey said...

best amik gbr time kursus nih..candid2!

ArELeEz said...

azzey,
aah. pastu, tgk balik kat lappy. pastu, terus t'ingt2 kenangan2 tuh.. heaven jer.. hiks..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google