SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, March 25, 2011

CHAIYOK2, BEBEH!

Aku diserang flu lah. Dari semalam lagik dah rasa tak best jer badan nih. Bila petang, dah start bersin2. OMG..! Hu3...

Tapi, disebabkan petang semalam gigih nak menyopping, maka flu tersebut sebuleh mungkin aku abaikan. Konon2, wanita besi la kan... Plus, aura shopping tu berjaya menewaskan aura flu! Dasat betul aura shopping tu kan? Hiks...

Malam tadi, gigih plak suh my 'sayang' belahkan durian yang diimport khas dari umah mertuaku. Tekak aku dah mengong sket dewasa ini! Tetiba lak aku request nak makan durian. Padahal sebelum ni, aku not into durian sangat. Setakat rasa sesipi 2 tu ada la. Buat syarat. He3...

Malam tadi, aku belasah dalam 3 ulas. The rest, my 'sayang' yang abiskan. On the spot tekak aku plak sakit. Rasa perit nak telan air liur. Bese la aku kan... kalau kena flu, musti akan datang dengan 'pakej' sekali! Flu + sakit tekak. 2 in 1 katanya kan... Hu3... Actually, sebelum makan durian dah rasa dah keperitan tekak tuh. Tapi, gediks gak nak makan durian. Hah! Amik ko! Tsk3...

Aku bajet2 cam aku akan mc jer hari ni. Tapi, tak... sebab still buleh bangun pagi & make up santek2. (Santek ker..??? Ahaks3...) Means, still larat la kan... So, tak mc.

Eh! Aku pose tau hari ni. Pose ganti. Heh3... Petang kang, nak balik umah mak, berbuka kat sana. Mak kata, kalau aku pose, tak payah susah2 nak tapau2 lauk kedai/masak sebab mak aku yang akan masak. Aku tinggal hadap jer. Owh... I lap my mak so muchlah! Ahaks3...

Harap2, dengan flu & keadaan tekak yang tak mengizinkan nih, aku berjaya pose sampai ke waktu berbuka. Amin... Chaiyok2, bebeh! ;P

2 comments:

azzey said...

Best nya menyopping. shopping le utk org Kajang skali....:)

ArELeEz said...

azzey,
soppin' = mmg la best! sape kata soppin' tu xbest, mmg la dia xnormal. ha3..

buleh jer nak soppin' utk org kajang. tp, kene la bank-in ape yg ptt. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google