SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, March 15, 2011

ADA BERANI..??!

Assalamualaikum... Salam Sejahtera... & Salam 1 Malaysia... Ecewah! Tak agak2 punya mukadimah! Mentang2 la baru balik dari kursus yang ada presentation bagai kan... Ha3... Over, hokay..! ;P

Sungguh lama daku tak berblogging. Giler windu kat blogungukechentaangua nih! Rasa nak kiss2 & geget2 jerk! Ha3...

Mintak mahap sangat2 la kepada yang bukak/TERsengaja bukak blog ah kak nih tapi, rasa sadis sebab tak berupdate. Sepanjang kursus memang aku tak blogging. Kat Puteri Resort tu, capaian wi-fi tak menyeluruh. Kat lobi jer yang ado pun. Tu pun ikut angin senggugut dia jugak. If ok, maka lajulah ko buleh berinternet. If k.o, maka macam siput sedutlah nak loading satu2 page tuh! Kat bilik toksah haraplah! Memang cam kambing terus! Signal strength jer kata excellent tapi, tak buleh bukak apa2 pun. Nak pakai broadband, aku takde lagik mende alah tuh. Sadis kan? Hu3... Tapi, if ade broadband pun, bapak lembab gak, dowh..! Meroyan ah kak tau! Terbengkalai misi mengupdate! Huh!!!

Tu yang aku nak balas dendam nih! Banyak wooo... gambar2 yang aku nak jaja. Silap haribulan, korang pun muntah bluwek tengok kemeriahan gambar2 tuh. Heh3...

Balik dari kursus, aku belum sempat nak berkemas lagik. So, rumah memang macam kapal Jack Sparrow dilanggar todak. Sana-sini sepah! Beg2 yang sebabun tu pun tak berusik lagik. Tu belum masuk bab keadaan WirAsLeez lagik tuh! Tunggang-langgang! Macam dah ada 10 anak ko tau! Haish!!!

Ada sape2 volunteer nak tolong aku kemas umah tak? Nanti aku upah eskrem cap Mat Kool. Amacam??? Ada berani..??! Heh3...

2 comments:

✖sLp mE pLz™✖ said...

da lm xmam eskim mat kool.
mat kool kwnku.. huhu

ArELeEz said...

✖sLp mE pLz™✖,
sama la.. eskrem mat kool nie sempoi tp, sodap. kan3?? hiks..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google