SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, March 17, 2011

CHECK KESIHATAN BLOG ANDA

Bukan setakat manusia jer yang kena buat medical check up. Blog pun ada jugak tau! Aku pun baru tau gak nih. Tu pun lepas baca entry nur nih.

Sepantas kilat aku mencheck tahap kesihatan blogungukechentaanku nih.


~ Alhamdulillah la... Blogungukechentaanku selamat. Amin...

Eh! Korang try la check jugak. Sonang jer. Aci pejam mata pun buleh buat. Sap2 soi! ;P

1) Click link ini.


2) Anda akan jumpa paparan cam kat atas ni. Taip link blog anda di ruangan yang ada arrow tuh.

3) Tunggu la kejap. Pastu, tengok la hasilnya.

Renung2kan & selamat beramal! Erk! ;P


p/s: Terima kasih lah kepada nur sebab sudi sharing. ;)


8 comments:

nur said...

OK.. NO PROBLEMO..
TERIMA KASIH LINK KAN..

JEMPUT KE:ALL IN ONE

YG TENTANG MASALAH ARELEEZ TU, TAK BERAPA PASTI JUGA.. NANTI CUBA MINTA PERTOLONGAN RAKAN PEMBACA LAIN..

Anis Nasri said...

da scan blog saye clean !

tq utk info ni :D

bole share?

ArELeEz said...

nur,
ok. u're welcome! ;)

hmm.. harap2 ade readers yg sudi m'bantu setelkan prob leez tuh. tq, ek!

ArELeEz said...

Anis Nasri,
owh.. alhamdulillah la.. sbb clean & clear! he3..

of cos buleh maa.. ;)

Azuan said...

blog aku bersih..hihii

ArELeEz said...

Azuan,
congratslah! ;)

azzey said...

blog i pon clean n clear..:)

ArELeEz said...

azzey,
owh.. ok la tuh! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google