SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, February 28, 2011

STICKY MODE ENTRY: TANGAN BERTUAH CIK NICO!

*This is a sticky mode entry till 28 Februari 2011. Please scroll down for new updates. Thank you. ;)

Malam tadi, aku menjenguk blog anak sedara aku si atienabern tuh. Tengah syiok2 menjenguk2 & tinggal jejak, aku terserempak la ngan entry contest yang dia join..! So, bersempena dengan azam 2011 aku yang nak menjoin seberapa banyak contest yang buleh, makanya aku pun teruslah nak menjoin jugak... Tanpa kompromi lagik! Heh3...


~ Nama contest tu adalah Tangan Bertuah Cik Nico! Comel jer Cik Nico nih! Sekali pandang cam Yuna! 2 kali pandang, terus cam Ana Raffali! Wah, gitu..! Harus puji melambung, hokay..! Ha3...

Tempoh contest ni adalah dari 9 Januari till 28 Februari 2011. So, kepada yang ada azam 2011 cam aku atau teringin nak tau either korang bertuah or tak, buleh la menjoinkan diri sebab memang sempat sangat lagik. Contest dia giler senang, babe..! A few steps jer:-

1) Buat entry dengan tajuk Tangan Bertuah Cik Nico! Linkkan ke blog Cik Nico.
2) Amik banner kat atas tuh.
3) Buat sebaran am kat seberapa banyak yang mungkin kat geng2 blogger korang. Minimum 3 orang la...
4) Jangan lupa follow blog Cik Nico!
5) Tinggal url entry kat comment box entry contest Cik Nico.

Hah! 5 steps jer pun! Kan ke giler mudah tuh?! ;D Kalau nak lebih detail, buleh terjah terus ke blog Cik Nico nih. Buleh baca, join & menang! ;)

So, aku nak tag mereka2 di bawah nih untuk turut serta:-

1) zai kulim
2) azzey
3) Shayraa
4) Isteri Yang Comel

Eh! Kalau korang nak join tapi, aku tak tag pun buleh... Takde hal punye..! Plus, tak kene saman pun..! Jom la join secara berjemaah! Barulah rock! He3...

16 comments:

zati-zt said...

gud luck..
:)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..

yupppp mestilahhhhh tangan bertuah nico.... ader tuahhh kerrr

ArELeEz said...

zati-zt,
tq2.. ;)

ArELeEz said...

Afzainizam,
waalaikumsalam.. hmm.. it's ok lah! ;)

harap2 ade la.. he3..

Mi$s NiCkeL=? said...

hi kak...
sori la sy lmbt respond kat akak punye penyertaan ni...sibuk sikit..
btw, thnks for joining this contest..
harap akak salah seorang yang bertuah..
hehehe
=)

p/s: thnks la ye puji2 tu...kembang dah ni..hikhikhik

ArELeEz said...

Mi$s NiCkeL=?,
hye!
it's ok.. janji t'perasan sudah.. heh3..

ok. u're welcome!

xtually, dah jenuh jampi2 nih! harap2, b'tuahlah! ha3..

p/s: kembang kene puji xpe. jgn kembang sbb lemak tepu! he3.. btw, pujian ikhlas tuh! ;P

a t i E n a b E r n ! said...

ArELeEz :woit ! org daa dpt bkk blog nie laa ! wow ! memg rase bngge gller laa .. ha3

a t i E n a b E r n ! said...

@ArELeEz :ooo ! curik kt org pnye blglist ye ? ah3

ArELeEz said...

a t i E n a b E r n !,
ho yeah..! tumpang gumbira b'ganda2 jugak! best2! eh2! mase kamu dpt bkk tu, dia loadin' secara pantas ke, lambat cam beruk?

ArELeEz said...

a t i E n a b E r n !,
mana ade ma.. kamu yg cilok org punye! ;P

Cik Muda Sae said...

gud luck!!\

tag awak kat sini...
http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2011/02/25-random-facts-about-me.html

ArELeEz said...

Cik Muda Sae,
tq! ;)

wokeh! leez akan terjah! he3..

Faizaharis2 said...

bagus laaa rajen berusaha....heheheh gud luck ek

ArELeEz said...

Faizaharis2,
tq2.. ;)

✖sLp mE pLz™✖ said...

ade mse nak join..
hehe

ArELeEz said...

✖sLp mE pLz™✖,
cuba, try, test, tgk. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google