SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, October 10, 2009

B'kUbAnG2-aN..!!!

Aku & my 'sayang' dah xsabor nak terjun, b'kubang dlm pool. Balik dari pantai, we ols salin baju mandi. Ooppsss..! Bkn bikini, burqini mahu pon swimmin' trunk, ok! But, just baju bese jer... Kat sini, syarat xketat, bley pakai baju mandi ikut sker ati tok nek kite. Sempoiii...!


~ Sementara tunggu my 'sayang' tukar baju, aku pose gediks2 dolulah! ;P


~ Haaa..???????????


~ Erkkk!!!

Layanzzz.... ;P

~ Kalo bab b'kubang, Qistina mmg championlah! Sker tul dia!

~ My 'sayang' kat tgh nun..! Aku dok tepi2 sambil pegang besi tempat nak turun tuh. Ye la... org xreti swimmin' kene la dok tepi2 jerk. Kalo dok tgh2 kang tenggelam plak! Huuu...

~ Candid camera! A-im yg snap. Aku pakse my 'sayang' jadik pelampung! Hua3...

~ 2 cuties too cute! La3... ;P


~ Gambar candid lagik... Xperasan bile A-im snap?! Kalo perasan, mesti aku pose baik punyelah! He3...

~ W/pon dah m'gigil2, Qistina tetap gigih xmo naik! Bile Roy nak bawak naik atas, muka dia mandom jerk... Hua3...

~ Peace, bebeh! Ahaks2...

Kaum Adam wat pertandingan berenang. Peserta2nye adalah... my 'sayang' dari Buenos Aires, pemegang rekod kebangsaan di tempat kelahirannye... Roy dari Papua New Guinea, penah menyertai kejohanan peringkat wilayah... A-im dari Zimbabwe, johan sukan air kategori kampong & Bulat dari Puerto Rico, budak baru belajar nih! Awa jadik peniup whistle, aku ngan Udda jadik cheer leader. He3...

Acara yg dip'tandingkan adalah gaya bebas ikut sker ko nak swimmin' camne... My 'sayang' & Roy ok jer, lurus jer berenang ke depan. Si A-im dgn Bulat bengkang-bengkok! Sorang ke Timor Leste, sorang ke Banda Acheh. Hua3...

~ Merestkan diri...


~ Penat wooo... joggin' dlm pool. ;P

~ Org kata, swimmin' bley menguruskan badan, bley bakar lemak. Ermmm... amacam??? Slim x we ols nih??? Ho3!!!

Seblom we ols memriahkan suasana pool nih, ade la 4-5 org bebudak yg tgh b'kubang. Tp, bile we ols dah terjun, bebudak tu sume jadik cam trauma coz we ols jadik conquerer ngalahkan kanak2 riang Ribena! Hua3...

Layanzzz.........


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

eja said...

hehe..cm blue hippo..jgn mrh tau..cian hubby hang..

ArELeEz said...

eja,
hu3.. sob2.. uhuks2.. sampai ati mung! :(

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google