SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, October 5, 2009

PeNgAnTiN si 'PeNaReK bEcHa'

Asik2 citer pasal raye... makan2... open house... jer kan... Kite tukarlah plak, citer pasal kenduri kawen lak! Baru2 nie, kawan my 'sayang' tlh selamat diijabkabulkan dgn pilihan atinye. Sbg kawan baik yg prihatin lagik baik ati, we ols pon attendlah kenduri si Mimi tuh! Korang jgn slah paham lak! Mimi bknlah seorang pompuan Melayuz t'akhir but, seorg jejaka idaman Malaya. Name penuh dia hape ntah, xtau aku! But, name glamer adalah Mimi. Mase memule kawen dolu pon aku ade m'jeles ngan my 'sayang' coz t'tgk name Mimi dlm henfon my 'sayang'. Aku hengat pompuan durjana mane la tadi yg cuba m'tackle En. Hubby kesayangan aku tuh! Setlh diberikan p'jelasan secara panjang lebarnye oleh my 'sayang', baru la aku xm'jeles dah coz dah tau yg Mimi adalah seorg lelaki tulen! Fuhhh! Lega... ;P
Malas nak citer panjang2, korang layanz gambar2 ngan caption jer la, ek! ;)
~ Pasangan pengantin b'same pasukan kompang yg dah b'siap sedia utk menyumbangkan tenaga serta suara bg menyanyikan lagu yg aku xpaham sepatah haram pon! ;P


~ The newly wedd...

~ Sgt unik & meriah coz Mimi & pasangan tlh m'gunekan beca sbg kenderaan rasmi semase ari b'sejarah mereka. 2 thumbs uplah utk korang! ;)


~ Wajah gumbira seorg 'penarek becha'. Hiks2...

~ Dgn bangganye Mimi memandu beca, m'bwk wifey t'chentanye... Adekah Mimi sudah b'tukar profesion??? Hmmm... tungguuuuu...........


~ Siap ade plat no. tuuu... ADL 4336 adalah plat no. keta Mimi, diabadikan sbg plat no. beca yg digunakan, simbolik kpd kenderaan rasmi mereka b'dua pas kawen. He3...
*Tunggu! Coz citer nie masih lom b'akhir. Ade lagik gambar2 yg top, pop & hot! But, b'sambung dolu, key! ;)

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

Solehah said...

menarik jgk eh buat gitu..memandangkan aku org kedah, buat naik mesin padi ok kah?

IMCurtain said...

Hello all,

We would like to invite you to promote your blog on our blogosphere. It has similar functions as Innit and Digg. Totally free!

Join now: Malaysian Blogger [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

ArELeEz said...

Solehah,
wah! idea bernas tuh! amin bwk mesin padi, hang lak dok kat tepi dia sambil lambai2 tangan ala2 mis world! ho3!! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google