SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, October 8, 2009

CoNvO a-iM @ uMp (FiNaLe)

Sementara menunggu convo A-im abis, aku & my 'sayang' jln2 carik pasal kat expoconvo. Macam2 ada..!!! Tp, paling bnyk adalah munge2-an la... Pilih jer nak munge idup ke... munge plastic ke... sume ado! Kitorang pon beli munge gak! Munge warna-warni lagik! He3...


~ Kitorang beli munge2 yg sungguh comey nih! Sekali pandang, trus jatuh chenta, trus beli! Murah jerk! 3 kuntum = 10 hengget! So, rembat 3 kuntumlah, in 3 different colours (oren, purple & biru).

~ Munge godang kaler oren... mewakili my 'sayang'...


~ Munge godang kaler purple... haruslah aku nih..! Hiks2...


~ Last but, not least... munge godang kaler biru... hmmm... yg nie mewakili our son/daughter to be... Harap2, ade rezki, a.s.a.p! ;)

A-im kuar jer dari hall, trus terkam coz nak ajak b'gambar kat mercu tanda UMP, background chantek la...

~ Wif Awa, da eldest sis.

~ Dgn my MIL & abah lak.


~ Poyos jer my 'sayang' suh my MIL & abah posin' sambil pegang munge besor godang tuh! Hape kesss..??? Sib baik diorang sportin'! Hua3...
Sib baik kitorang sepantas kilat, cop dolu lokasi nak b'gambar coz pastu, bapak la ramai yg tunggu turn nak gune same location/background. Jenuh nak tunggu turn wooo... Fuhhh...!
Pastu, we ols ke KPTM, Kuantan lak, nak amik En. Bulat. Abang Poi suh amik dia coz mlm kang nak gi makan2 ikan bakar, bagai... kat Tg Lumpur. Abang Poi belanje..! Yariibaaa2..! ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

boleh la kau tanam bunga tu kat dpn umah...mesti org suka tgk kau..

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
isk3.. hape kess lak nak tanam munge godang tuh kat depan umah..?? xt'capai akalku sungguh!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google