SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, October 2, 2009

CHeRaTiNg... HeRe i cOmE! ;P

Ptg nie, aku, my 'sayang', abah & my MIL akan b'tolak ke KL. Stay 1 nite kat umah Awa kat Selayang, then sok pagi2 b'tolak ke Kuantan, nak gi convo A-im. Family Awa & family Abang Poi b'kemungkinan besor join sekali. Abis jer urusan di Kuantan, by hook/by crook, aku & my 'sayang' akan stay kat Cherating, nak spend a nite kat sane. Yg len2 includin' abah & my MIL xtau lagik coz my MIL nie xberape sker jln jauh2, dia prefer dok kat umah jer. Tp, kalo suara majoriti kata spend a nite kat Cherating, so t'pakse la my MIL follow..! ;)

~ Minggu nie adalah minggu t'akhir Qistina dok umah my MIL coz Awa & Roy nak bwk anak diorang dok sekali ngan diorang. Qistina akan dianta ke nursery. Yg m'jadik problemo adalah Qistina mmg choosy! Hanye org2 t'tentu jer yg dia bley ngam, even ngan aku pon dia xmo kwn, ok! Jenuh aku rasuah dia macam2, still xmo kwn ngan aku! Huhuhhh..! So, my MIL dah pesan, kalo berat Qistina yg semakin m'berat tu turun sebaik saje stay wif ibu & ayahnye, my MIL nak Qistina dianta ke kampong semula. Wah! Kes berat nih! He3...

~ Sure my MIL akan nangis punye time penyerahan Qistina nanti. Ye la kan... dari pas lahir dia jaga, sampai la skang. Mesti dah sayang giler kan?! Hmmm... wait & see jerlah! Harap2, xde la sampai bengkak2 mata, nangis/demam2 ke kan...
Aku dah xsabor dah nih nak b'coti2 M'sia! Ho3!!! ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

tentiu cik leez sbb sudi terjah blog saya yang cam tak besh tuh..huahuahuahua...

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
u're welcomelah! :)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google