SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, October 26, 2009

PaPaDoM vS piSaU cUkUr

Dah lame xtgk wayang dgn my 'sayang'. Last, mase tgk Transformer ari tu la... Pastu, nan ado dah. Tp, ye la kan... my 'sayang' bz b. He's not a 8-5 workin' person. W/pon waktu keje my 'sayang' flexible coz he's da boss but, s/times disbbkan keflexiblelannye tu la yg m'bataskan aktiviti santai we ols. Kalo cam org len yg keje ikut opis hour tuh, dah sah2 weekend adalah off-day. Not like my 'sayang'. When it comes to urgent, xkesah, weekend ke... public holiday ke... sume kene redah! Hu3...
Aku bkn hape dok bebel2 nie... It's just dat, aku nak ajak my 'sayang' gi tgk wayang. Aku nak tgk Papadom yg diorang dok kepochi2kan kata 'newborn baby' from Afdlin Shauki nih mmg super duper ummpphhhlah! Bley wat audiens hepi, sedey, marah, emo2... Tu yg aku xsabor nak tgk tuh!
Kalo xpon, aku plan nak tgk Pisau Cukur coz aku sker hasil karya Bernard Chauly. Cam b4 this, dia wat Gol & Gincu pon aku sker gak. Plus, aku minat Fazura! ;)

~ Owhhh... Papadom...


~ Owhhh... Pisau Cukur...
Bile la dpt terjah panggung wayang nih..??? Huuu...


*Credit to: En. Budiey & PojiePooh



::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

dua filem ni best...tapi lom tgk lagi...cedey sungguh big cinema teluk intan macam budus...nak g ipoh malas lah pula..

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
tu la pasal! semlm, leez & my 'sayang' gi usha2 kat big cinemas but, kuchewa coz xde papadom. yg ade adalah citer india ngan surrogates. hu3..

Solehah said...

weh..dah tgk citer kat aku yeh..

ArELeEz said...

Solehah,
wokeh, bebeh! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google