SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, October 16, 2009

JaMuAn RaYe

Ari Selase, aku xmasuk opis langsung! Ha2!!! Jgn nak menabur fitnah kat muka suci aku nie, ek... kata aku memonteng plak..! Ade reason kukuh, ok iaitu aku gi ke jamuan raye suruhanjaya kat Ipoh. Gi pon ramai2, 2 buah keta. Tinggal Hafiz sorang jer jaga opis. Cian2... Hiks...

Seblom jamuan, ade p'jumpaan dgn Pengarah kat Blok B. Pastu, ade info-speech dr Timbalan Pengarah Lembaga Tabung Haji. Pung pang, pung pang... abis kul 11.45 a.m kalo xsilap aku. Once emcee announce dijemput ke jamuan raye, b'desup kitorang kuar hall, carik lift nak ke Blok C coz jamuan adalah di Blok C.


~ Sementara diorang dok idang2 tuh, we ols yg kononnye spesel guests nih b'gediks2-an & b'posin'2-an lah dolu! Well... perkara bese... pantang lepa, mesti kene sawan camera! Hua3...


~ Xsyiok la kan... amik gambar org len jerk, gambar sendirik dilupekan. Owhhh... no3!!! Harus ade gambar aku! Penyeri, gitu..! ;P


~ Time nie la memasing nak tayang baju raye kan??? X gitu, kekdahnye..??? He3...

Sgt kenyang, perut pon ketat! Tp, aku mkn sket jer aku rase... Aku makan sate... laksa semangkok... jelly kelapa... bihun 3 sudu... Laksa dia mmg t'baiklah! Secukup rase! Aku yg xberape minat laksa pon bley jatuh chenta.

Xtually, menu2 disediakan secara potluck. Each territories bwk 1 menu. Cam opis aku kene prepare kuah kacang ngan nasik impit. Tp, En. Boss sgt baik ati coz dia dah siap order awal2 dari opis Ipoh, tinggal hulur duit jerk. Xyah nak angkut2! Kitorang dtg bwk badan & tadah mulut jerk. Sgt menyenangkan ati & mindalah! ;P

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

macam ada jodoh aku jer kat sini

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
ek ellehh..! xabis2 ngan jodohs!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google