SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, October 22, 2009

B/fAsT kAT LuAr...

'Boring la... asik2 b/fast menu yg same jer kat umah. Xnasik lemak, roti canai. Xroti canai, nasik goreng. Isk3... Naik sebu perut nih!' Ececehhh..! Nie alasan t'baik yg aku bg kat my 'sayang'. Motip: Nak ajak b/fast kat luar, makan mee rebus, xde mee! He3...


~ Cadangan diterima! So... ayuh, kite ke Medan Mak Intan. Yippie2!!!

~ 'Jelingan makrifat ke hape tu, B?' ;P


~ Mee rebus, xde mee dah ade kat depan mata! Hape lagik??? Ngap2lah! Sllrrppp2! ;P
Budak yg amik order tuh dah tau taste aku w/pon aku baru cakap, 'Bg mee rebus tp, kan...' Lom abis cakap, budak tuh dah potong, '...tp, xde mee, ek?' He3... gud2..! Cepat bejar budak tuh! Bley la aku nominatekan utk anugerah pekeje contoh baik punye... Ahaks2...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

sungguh makrifat jelingan tu...

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
ye! tul tuh! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google