SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, October 6, 2009

JoM b/FaST!

Last Thursday, aku & my 'sayang' gi umah mak. Xde hal hape pon... Saje jer nak jumpe mak... Winduuu... He3... Plus, soknye we ols dah nak b'tolak ke KL-Kuantan-Cherating. Mmg dah jadik tradisi family aku, kalo nak gi memane esp more than 1 day, da day b4 jenguk mak dolu. Plus, adik-b'adik aku sume dok area sini xcept kakak aku la, dia kat Kajang nun..!

Kitorang gi umah mak waktu mlm lam kul 8.30 p.m. Nak dijadikkan citer, aku poyos gi tgk citer antu, 'Pulangkan...' kat Astro Prima. Trus mak aku xberani nak m'jahit & stay kat umah sorang2! Follow kitorang balik. Hua3... Jahat aku..! ;P

Sok pagi, aku xkasik mak aku wat b/fast, nak show-off skill memasak la konon! Ujung2, suh mak gak yg tlg rase! He3...


~ Aku masak laksa goreng. Bahan2 sume aku dah siapkan seblom tuh. So, tinggal campak2 lam kuali jer... Sonang! Sap2 soi, siap!!!


~ My 'VVIP guests'! Hiks...

U ols try la b/fast dgn laksa goreng, shedap wooo... Kalo bnyk perencah lagik masyuklah! Cam aku nie 'mim alif lam sin' sket, pakai ayam Ayamas Crispy yg frozen tu jerk! Potong kecik2, masuk lam kuali. ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

TEACHER OF SOMEONE said...

nyum...nyum
nmpk mcm sedap jer
dh la tgh pose ni..
kecur plak air liur...
hehehe

Solehah said...

sedapnya leez..pandainya leez..

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku rasa aku kenal la lelaki yang tawen kat bawah ni...dia keje ngan nazri NMC ekk...tu pun kalau otak kau dah pulih ingatan

ArELeEz said...

TEACHER OF SOMEONE,
try la..! bley wat juadah b'buke! ;)


Solehah,
owhh2.. ;P

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
ntah! xtau la plak dia keje katne/hape? hmmm.. maybe kot!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google