SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, October 5, 2009

OpEn HoUsE @ uMaH aBaNg AkU

6 Syawal...
Abang aku wat open house. Start kul 5 p.m. Kul 4.30 p.m aku, mak & A_bern dah sampai kat umah abang aku. Saje jer dtg awal, kot2 bley tlg2 hape2 yg patut kan... Tlg rase ke kan... Hiks2...

~ Menu adalah nasik ayam, nasik impit & kuah kacang.

~ A_bern wif Odah yg gediks..! Hua3...
My 'sayang' dtg lewat sket coz got s/thin' to do. Dlm kul 6 p.m, baru muncul. Tp, xpe... makanan xabis lagik coz abang aku awal2 dah suh reservekan utk my 'sayang'. Owhhh... kalo xsuh pon mmg aku reserve siap2! Hua3...
Aku pon wat open house gak on da next day, 7 Syawal. Aku wat mlm coz siang baru nak b'tungkus-lumus prepare bahan2 bagai... Time kasih yg xt'hingga wat mak aku yg gigih m'bantu aku dlm keje2 masak-memasak. 'Tq so much, mak... I love u lah!' Menu sume ala2 menu dinner la... nasik putih + sup ayam + ikan masin + kacang panjang goreng + ikan goreng + sambal kicap + laksa goreng + tembikai (desert). Tp, gambar2 nan ado coz bz b wooo layan guests... Penuh gaklah umah aku yg comey tuh!
Kami sgt hepi coz juadah sold out! Owhhh... ;)

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Solehah said...

wah..hang buat open house..non jemput aku pun..huhu..

ArELeEz said...

Solehah,
alaa.. hang jauh.. kang kalo aku jemput kang, hang kata aku ajak2 ayam lak kang.. ;P

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

tak nampak pun nasi ayam...uuuuuuuuu...lebih baik cakap makan nasi kambing

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
ade maa.. hanye org2 t'tentu jer bley nampak! tu pon melalui renungan makrifat! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google