SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, October 1, 2009

M'jELaNg Ari RaYe... (PaRT 4)

3 Syawal...

Aku & family b'pergian ke Tepeng. M'ziarah bapak sedare belah abah yg dah lame xjumpe. Kitorang ke sane pon main redah jer... Bih kureng 25 tahun xb'sua muka. Aku pon xkenal bapak sedare yg mane?! Kira cam 'Jejak Kasih di Ari Raye' la nih! He3... Tp, yg pasti, beliau yg dicarik adalah Pak Ngah Sudin... abang abahku...

Kitorang b'tolak kul 9 a.m...


~ Melalui terowong yg dikatakan m'punyai penunggu a.k.a antu/entiti misteri... Di sini la tempat di mane ade segelintir pengguna yg b'hadapan dgn 'Misteri Volkswagen Kuning'. Huuu...


~ Aku dlm konteks keayuan... Ecewahhh..! ;P


~ Like mak sedare, like anak sedare... Dua2 ade symptom 'gediks2 b'posin' sakan!' He3...


~ My 'sayang' yg mmg nak kene dush3 ngan aku... Isk3...


~ Wajah memasing yg dlm keadaan separa sedar! Hua3...


~ Singgah jap kat R&R Sg Perak coz kakak aku nak gi toilet la plak...


~ Jln jem wooo... esp kat plaza tol la...

W/pon jem, but everythin' went smoothly... Means, xde la sampai t'sangkut kat mane2 kan... Dlm kul 2 p.m, kami sampai di Kampung Sg Limau, Tepeng...


*B'sambungan...

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

nasazfrog... said...

uhhh memang terasa betul kan nak balik kg beraya ni.. mcm2 hal,, lauk pauk yang best kat sana apa yer.. :)

Solehah said...

ooo..pi reramai..inagtkan bertiga je..

ArELeEz said...

nasazfrog,
btul3!!! pastu, rase cam nak nyanyi lagu 'balik kampong' sebnyk 16 ratus kali ulangan! hua3..


Solehah,
xla.. gi 3 bijik keta, ramai2 la syiok, bley convoi..! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google