SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, October 21, 2009

CHaNTeKnYe BuSaNa ToK T

Semlm, aku bloghoppin' 1 blog hiburan nih, blog En. Budiey. Boring sbb nan ado keje. Eh! Ye ke aku nan ado keje? Ke... aku yg wat2 cam nan ado keje? La3... Larikkkkssss..... ;P
Syiok baca blog En. Budiey nih coz ye la kan... blog hiburan... mesti la syiok, layanz gossip2, citer2 yg berlaku dlm industri hiburan, sume tuh! Bley dijadikkan theraphy utk masalah stress gak tau! ;)
Tgh dok ghalit usha baik punye article2 yg t'papar kat situ, xsemena2 mata aku xb'kelip tgk 1 figura seni nih! Nak kata aku die hard fan dia... x la gak kan... Minat bese2 jer la... Tp, aku kagum dgn vokal beliau. Sgt memukaulah! Bg aku, kalo dia nyanyi lagu dia secara live, mmg sejibik cam dlm CD! & kalo dia nyanyi lagu org len plak, mmg akan jadik cam lagu dia! Tip toplah vokal dia!


~ Figura yg aku maksudkan adalah Tok Ti kebanggaan M'sia nih... Yg wat aku xb'kelip mata tgk beliau adalah busana dia tuh! Chantek bangetlah aku rase esp corak kerawang2 kat tangan tuh! Hualla!!!

~ See2!!! Da bahagian tangan, u ols... cun kan? Muka sopan jer... Patut la Datuk K bley cair... He3... Owhhh... I like! ;P
Kalo aku b'busana camnie & b'muka sopan secara drastik, rase2 my 'sayang' t'kezut x, ek? Hiks3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

Elyn said...

yup die mmg cantik tp i nyampas kat die hihih

ArELeEz said...

Elyn,
ho3!! ;P

Solehah said...

cantiknya dia..serius aku ppuan pun cair..hehe..adehh..

ArELeEz said...

Solehah,
kulitnye sungguh gebu-gabanz! owhh..

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

mak aku ada selai macam ni...tapi dia pakai masa tahun 1996...kiranya ct ni ketinggalan la skit..

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
yo la tuu..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google