SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 28, 2009

M'mEnUHi P'miNTaAn PeRuT yG LaPoR...

Last weekend, aku adalah sgt bz b. Bz b ngan hal sendirik & hal org len. Ari Jumaat (mlm), kuar gi makan2. Ari Sabtu (pagi) pon kuar gak, gi amik anak sedare aku, A_bern kat hostel. Tengahari lak gi kenduri. Petang pon ade agenda, gi umah abang aku coz diorang ade wat Lip2's besday party. Wah! Ngalahkan menteri tahap kebz-an aku nih! Ha3...

Yg aku nak story mory mornin' glory nie adalah kesah ari Jumaat (mlm). Aku, my 'sayang' & mak kuar gi carik pressies utk Lip2. Pas carik pressie, perut pon lapor, trus terjah City Mewah.

~ Aku pakai ijo, xtually. Tp, disbbkan p'cahayaan di kedai makan yg kureng memuaskan & ditambah plak ngan p'snapan gambar m'gunekan henfon camera so-so ku, maka aku adalah xberapa nak nampak ijo. Apsal ijo nih??? Apsal xpurple nih??? Isk3... Musykil2... * Sambil garu2 kepala *

~ 'Owhhh... sayang! Engkau lah jejaka idaman... La3...' Ho3!!!


~ Cam nak dush3 aku jer mak aku nih..! Hiks...


~ Mak nak makan nasik. So, mak order nasik goreng udang. Aku pau makanan mak. Alaaa... amik rase jer... Shedappp...! * Amik rase hape kalo sampai 16 sudu?!! Muahaha... *

~ My 'sayang' mmg sker try2 makanan yg dia lom penah makan. Cam mee kantonis nih, mane penah jadik santapan my 'sayang'. Tp, order gak. Bley abis lak tuh! ;P


~ Lai chi kang for mak. Nie pon besh! Secukup rase, laici pon bnyk! Kacang pon bnyk! Cincau lagik! Mmg besh lah! Mane aku tau besh? Sbb aku pau lagik..! Ha3...


~ Ecewah..! Shy2 cat, konon! ;P

~ Chicken chop nih aku yg order. Sampai2 jer order, aku trus makan xsedar diri! Dah tinggal pinggan baru hegeh2 hengat nak amik gambar. Giler kentang tul lah! Ha3...

Balik umah, pas cuci muka bagai... aku trus pengsan. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......................


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

aaa.....makanan best lagiiii....mane diet mane???

Faizah_Haris said...

lorrrrrrrrrrrr....dah licinnnnnn??? ishkkk.....baru nak intai ko mkn ape tauuu....hahaha

ArELeEz said...

RaFFLeSiA MeRaH,
alaalaa.. sekali-sekala makan besor.. he3..


Faizah_Haris,
xtahan lagik dah! rase nak ngap jer trus! ha3..

eja said...

mata kucing hng masih garang n sm cm dulu2..

ArELeEz said...

eja,
garang ke mata aku nih? tp, aku rase mata aku nie dah paling cun & sexy dah aku rase.. la3.. larikkkkkkksssssss......... ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google