SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, July 29, 2009

LiP2's 2Nd BeSdAy..

Agenda ujung minggu aku & my 'sayang' di truskan dgn m'attendkan diri ke besday party Rifqah a.k.a Lip2. W/pon penat coz baru balik dari kenduri, tp we ols tetap dtg utk memeriahkan majlis. Plus, we ols noticed dat, tanpa kehadiran kitorang, majlis tersebut adalah confirm xsemeriah mane. Ahaks3...

Majlis start pas Asar. So, sempat la aku tido dolu barang seminit 2 seblom b'siap2... Owhhh... heavennye dpt tido... ;P


~ Besday cake Lip2. '17.6.09' adalah tarikh lahir sebenor. But, besday party tersebut tlh dipostpone sket dari tarikh lahir sebenor.

~ Pose gediks dari besday gal..!

~ Mama besday gal sdg sibuk m'tocang balik rambut besday gal. Besday gal nih lasak sgt! Xpadan ngan pompuan! Panjat sane... panjat sini... panjat sinun... sampai t'cabut ikatan tocang tuh! Isk3...

~ My bro's sweet lil family... Ehem2! Bile nak dpt baby boy lak nih? He3...

~ Kak Aneem & anak2nye...

~ Raudhah tu cam geram jer tgk cake tuh..! Kalo Kak Aneem xpegang kuat2, sure muka Raudhah dah t'sembam kat atas kek tuh! Ha3...

~ Lip2 wif both nenek & opah... Cam malu2 jer nak amik gambar. Hiks...

~ Muka Raudhah nie boyish sket kan? Tul x, U ols?


~ Owhhh... muka aku wajib ado! Kalo nan ado, mmg xbley blah lah kan..! La3...

~ Nape aku bih poyos dari besday gal nih??? Nape3..??? Ha3...

~ Mak lang, Wan (anak mak lang) wif Lip2. Lip2 nih manje tau ngan mak lang. Kalo mak lang ade kat umah nenek aku, dia asik nak b'kepit jer ngan mak lang.

~ Konon2, nak suh bebudak jer amik gambar ngan Lip2. Tetibe Lip2 wat hal la plak! Xmo dok di celah2 bebudak tersebut, nak dok ngan nenek dia gak! T'pakse la mak aku enterframe!
~ Antara tetamu jemputan yg hadir, yg pakai baju coklat tuh adalah opismate Kak Aneem. Yg dok beriba ngan mak aku tuh bukan la cucu mak but cucu mama Kak Aneem merangkap anak sedare Kak Aneem. Xde hangen, xde ribut, tetibe jer dia nak b'manje2-an ngan mak aku. Owhhh... Jeles I tau! ;P


~ Foods of da day... Sate ade... Pulut ade... Laksa ade... Bihun goreng ade... Rendang ayam ade... Belasah jer ape ko nak?!


~ Raudhah dah start nangis but mama dia still gediks2 nak posin'2 amik gambar lagik! Ha3... Layanzzz...


~ Ini gambar budak sentap. Bile aku tala camera kat dia, trus dia wat jelingan maut! Wah! Ngeri wooo... Muahaha...


~ Sweatin', ok jadik photographer xb'tauliah dat day. Sweatin' ke... hape ke... enterframe adalah WAJIB! ;P

Cam xcaye jer... dah 2 years dah Lip2 nih... Owhhh... cepatnye mase b'lalu! Btw, HEPI BESDAY TO MY BELOVED NIECE, NUR IRWAYUNI RIFQAH! LURVE U SOOO... MUCH! MMUAHHSSZZZ... ;)

We ols balik kul 7 p.m. Tp, bukan balik umah trus, gi anta A_bern balik hostel dolu. Then, my 'sayang' ajak gi soppin', nak beli baju & pants. Mak pon ikut sekali. Owhhh... sooo... exhaustedlah! Huuu...



::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

lily lotus said...

cantiknya birthday cake dia!

Solehah said...

SELAMAT HARI LAHIR LIP LIP..HEHE..

IM HOME.......

ArELeEz said...

lily lotus,
penuh ngan smalties! he3..


Solehah,
owhh.. mekacih.. (bg pihak)

yess2!! akhirnye hang kembali ke skolah! hiks..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google