SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, July 24, 2009

NeW pUrSe

Kan ke aku citer yg aku gi survey2 barang tp xbeli pon coz nan ado yg b'kenan, tp pastu last2 aku yg soppin' purse utk diri sendirik kan?! Hengat x? Alaalaaa... jgn la purak2 ilang ingatan lak! Kang aku dush3 kang, ha..! Wah! T'garang sudah..! He3... Alaaa... gurau2 di ari raye jer maaa... Raye??? Erkkk!!! Layanz... ;P

Ok2! Straight to da point lah! Meh nak tunjuk purse yg aku beli tuh! Xde la hebat mane pon kan... Bese2 jer... Cikai2 jer... Bkn LV pon... Makcik xmampu nak beli yg tuh! Hu3... Tp, kalo tetibe sok luse makcik jadik kayo-rayo kang makcik beli lah yg xclusive2 tuh! Beli sebanyak 16 ratus sekaligus! Pastu, sedekah kat korang sume. Tp, tahun bile & bln bile tu... wallahualam... He3...


~ Aku t'goda ngan purse from b.u.m Equip. nih. Plus, yg len2 sume cam pesen/style org matured2. Yg nie jer cam ade kaler2 & style remaja2 sket. Harus carik yg remaja2 coz aku kan REMAJA lagik..! Muahaha... La3... Larikkkkkkkkksssssssssss...........


~ Mlm td gak gi transfer segala tok nek mende alah yg dok ade lam purse lame, masuk lam nih! 'Mayfirst! Lambang sejati... Tra la la...' Owhhh... tetibe... Ha3...


~ Gambar nih wajib ado, ok! Kalo nan ado, xde semangat nak soppin'! Wah! Bleykah gitu??? ;P Skema jerk gambar manusia di atas nih kan? Hiks...


~ Purse lame aku cikai2 gak... cap ayam jer... Eh, bukan! Cap Mickey Mouse lah! ;) Cikai2 pon, aku sayang banget wooo purse nih! Manyak b'jasa kat aku nih! Plus, lame wooo aku pakai purse nih, bih kureng 5 years gak la... Aku xbuang w/pon dah koyak. Aku simpan sbg kenangan abadi... Ecewah..! ;P



::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

nasazfrog... said...

huhh wallet baru,, gigih masukkan segala yang penting tu,,, rm pun nak kena ado tuh...hihihi

kolakolakila said...

purse lama sungguh comel...siap mickey mouse lagi......
;)

RaFFLeSiA MeRaH said...

cantikkkkk.....suker design dia....hehehe....tang gambar tu pun sukerrrr....

eja said...

cantik purse tuh..aku dulu2 cr kt sogo xjmpe pun cm ni..jeles aku..

ArELeEz said...

nasazfrog,
owhh.. rm adalah t'sgt penting, ok! coz no money, no talk! ha3..


kolakolakila,
mmg comey sbb tu lah leez t'tarik! tp, dah koyak.. hu3..

ArELeEz said...

RaFFLeSiA MeRaH,
mekacih2.. ;P


eja,
well.. sape yg carik..? see my leg la.. hiks.. +, kalo aku yg pilih, confirm cun lah! muahaha..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google