SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, July 17, 2009

B'BuKe PoSe @ ciTy MeWaH

Spt yg tlh dirancang & dijanjikan oleh my 'sayang', semalam we ols gi bukak pose kat luar, kat City Mewah. Mase masuk waktu b'buke pose kat umah, aku just minum soyan ngan makan roti Gardenia Spicy Bilis jer... Alas perut, gitu!


~ Pas semayang Maghrib, siap2, trus b'desup gi City Mewah. Aku dah t'bayang2 macam2 menu yg aku nak order. Tamak haloba tul la! Huuu... Lapor wooo...


~ Sblom kuar umah, snap2 dolu. Bley plak my 'sayang' poyos2 jer pakai spec. He3... Layanzzz...


~ Kitorang order tom yam campor... Aku rase cam besh dah tom yam tuh! Tp, my 'sayang' cakap masam nak mampos! Mane 1 yg tul nih! ;P


~ Nasik goreng kampong nie aku yg order. Xabis coz perut sebu semacam. Huuu...


~ Ikan masin ngan cili padi potong. Yg nie mmg malatops lah! Makan ngan nasik goreng kampong. Owhhh... I like... ;)


~ Siakap masak 3 rase. Kureng masyuk di tekak aku coz xgaring. Aku rase sket jer. Tu pon jenuh carik part2 yg garing. Mase diorang amik order tu aku lupe pesan suh goreng garing2. So, t'pakse la my 'sayang' abiskan sensorang tanpa p'tolongan aku. 'Chaiyok, B! Chaiyok!'

Mak xikut coz Kak Aneem tido umah mak. Kitorang tapaukan mak ngan Kak Aneem bihun sup.

Sekian citer makan utk kali nie... Bile lg nak pose nie, ek? Hmmm...



::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

lily lotus said...

nama tempat mewah u!

ArELeEz said...

lily lotus,
owhh.. bese..! jaga standard! clazz..! ahaks2.. ;P

Faizah_Haris said...

huhhh kasi lelehhhhhh jek...adoi....waaaaa

ArELeEz said...

Faizah_Haris,
muahaha..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google