SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 21, 2009

CHiLd'S pLaY

Mlm td kan... aku konon2nye, nak study la kan... tp, cam hampehsz jerk! Kulit buku pon aku xselak! Kalo dah study sambil baring, pastu baring plak kat depan tv, mmg confirm buku tu xb'usik! Aku dok ghalit melayanz citer Child's Play. Tp, Child's Play mlm td cam mangkok jer coz xbesh lah! Cam kelakor pon ade! Cam citer budak2 pon ade gak coz yg main actor & actresses sume bebudak. Tp, aku layanz gak sampai abis. He3...


~ Chucky yg kejam lagik jahat nak mampos! Aku rase nak kerat 16 jer Si Chucky nih! Geram coz pantang ade org yg kaco dia sket2 pon dia nak bunuh! Plus, kdg2 org tu xkaco pon, tp sker2 ati dia jer nak bunuh org tuh! Huh! Emo la plak aku nih! ;P

* Credit to: Filmpeek

~ Yg nie adalah salah 1 scene dlm Jgn Pandang Belakang (Series). Tayang every Tuesday on TV2. Tp, aku tgk sekali jer, 1 episod jer... pastu trus rase cam xsyiok! Cam meleret2 sgt! Bih kureng cam Puaka Niyang Rapik jer.

* Credit to: En. Budiey
Owhhh... btw, motif aku wat entry nie adalah kerana aku nak bgtau yg aku nie mmg peminat citer2 seram/antu2/thriller/bunuh2 secara kejam nih! Citer robot2 mmg aku tolak tepi! Kalo dah xde choice sgt, baru aku p'timbangkan citer robot2 tuh! Tp, pastu aku la org yg paling penakut nak gi toilet! Sampai my 'sayang' cakap, 'Sayang nie... sker tgk citer camtu, tp pastu takutz tahap gabanz lak! Isk3...' He3... Mase zaman2 kat campus dolu, aku & da geng selalu wat 'panggung wayang sendirik'. Lepakin' kat 1 bilik yg kitorang jadikkan port, pastu carik vcd besh2! Kalo kitorang dah kehabisan stock, kitorang akan tawaf 1 kolej tuh, ketuk pintu bilik org, carik vcd. Kalo turn aku yg carik, confirm aku pinjam vcd2 yg b'genre spt di atas. Bile tgk citer2 camnie, mula la memasing kuarkan bantal busuk wat tutup muka kalo ade antu kuar/scene yg m'debarkan. Paling kelakor Kak Ngah a.k.a Bayah la... Lom ape2, dah cover muka ngan bantal belang2 dia tuh! Ha3...

Kenangan2... Windu sesgt dat moment... Huuu...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

lily lotus said...

i pon penakottt..haha

ArELeEz said...

lily lotus,
same la kite.. tp, mase nk tgk b'kobar2 jer. ha3..

Solehah said...

masa study arau dulu kita selalu tgk cd cite seram kan..haha..padahal penakut ja semua..sikit2 menjerit..tp ada orang steady n bengang ngan kita yang suka menjerit..huhu..

ArELeEz said...

Solehah,
tul2! tp, kalo meare join, aku lagik gerun dengor dia m'jerit dari antu tuh! ha3..

aku tau sape gerangan budak yg xsker org jerit2 tuh! tp, lazy to story lah! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google