SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, July 13, 2009

HeLp2!!!

I need ur help, plzzz… Eh2! No2!!! Not me la… But, 1 of my frens yg need help tuh! Camnie… Dia dah b’tunang. So, xlame lg, hopefully, dia nak kawen. So, dia mintak tlg aku carikkan umah la kan… Dia suh aku wat spesel entry la, pastu publish kat blog nih! Maklum la… blog aku kan famous lagik t’kenal kan… Lazy to story jer… Ahaks2… *Gilos perasan tul!* Dia pon ade blog gak. Tp, blog dia xsefamous blog aku. Wahhh..! Mampos la aku kene maki ngan dia nih! Ya amponnn… Leh..! ;P

Ok2! Straight to da point lah! Nie aku nak kasik criteria umah yg beliau impikan tersebut:-

1) Xkesah either umah utk disewa/utk dijual. Yg penting, umah, bkn reban ayam. He3...
2) Jenis Umah: Flat/apartment.
3) Lokasi umah tersebut mesti la dekat ngan stesyen STAR/PUTRA/yg sewaktu dgnnye.
4) Umah tersebut adalah @ KL lam area Ampang. Tp, kalo ade yg kat area len pon bley inform gak coz akan dipertimbangkan.

Kalo korang2 tau ade t’dpt umah spt criteria yg dinyatakan di atas, tlg roger2 aku, ek?! Email me @ areleez_dealova@yahoo.com /just drop a comment in da comment box, key!

Kerjasama & perhatian dari tuan2 & puan2 adalah amat diharapkan serta diiringi dgn ucapan mekacih sesgt… ;)


~ Mak cik nie la yg mintak tlg tuh! Yg sebelah tu En. Amin, her fiance. So, sila tlg dia, ek! ;P


~ Kalo ade umah yg camnie sejibik pon, chantek, menarik, t'tarik, da bomb gak nih! Pastu, cat harus kaler PURPLE, ok! Ahaks2...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

8 comments:

lily lotus said...

haha permintaan terakhir tu memandai2 jer ekk...siap suh cat kaler purple!

Solehah said...

tq.tq.terharu pulak.huhu..tp mana cek dapat gambar aku 2 org tu? mmg terer menggodam eh..

ArELeEz said...

lily lotus,
owhh.. well.. u know me..! ahaks2..


Solehah,
sib baik hang t'haru, ingtkan hang nak maki aku td! he3..

aku cilok kat f/b hang la.. ;P

fealize_eleanoer said...

oh..

so far ni blm ade my frens yang wat ads ...

if ade nnt i'll let u know k..

;)

fealize_eleanoer said...

oh..

so far ni blm ade my frens yang wat ads ...

if ade nnt i'll let u know k..

;)

ArELeEz said...

fealize_eleanoer,
owhh.. ok2. btw, tq so much, dear.. ;)

ana Yg Ceria said...

heheh kat area selayang ada la..tak der lrt n komuter..bas ada la..hahah rajin tul dia promte umah sewa tuk kawan dia..

ArELeEz said...

ana Yg Ceria,
owhh.. ye ke? nnti leez roger2 inform kat dia la.. btw, tq.. ;)

alaa.. tlg kawan2 maa..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google