SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, November 25, 2011

TAYANGAN ISTIMEWA OMBAK RINDU

Hari ape, ek... errr... hari Rabu kot. Alaaa... hari yang Malaysia lawan Syria (bola sepak) tuh. Rabu la kan?

Haaa... malam tu aku cuti berblogging sebab konon2 nak kasik ruang untuk berehat + konon2 jugak nak layan bola lah. Eh! Macam tetiba pulak terminat kat bola... Penangan Sukan SEA kata ko! He3...

Tapi, layan sorang2, mana best! My 'sayang' lepas pekena durian, terus terbongkang tido. Penat sangat agaknya... Sebab jadual dia hari tu pack jugak. Aku kejut lapanplohkali suruh teman tengok bola pun dia just kata, 'Aaa... key2... aaa...' Haish! Mamai la tuh!

Boring! So, tukar channel, Astro Ria kot... ke Prima ntah... either 1 la... Eh! Ada Tayangan Istimewa Ombak Rindu la... Terus melekat depan tv!

Macam best la... Plus, aku follow novel tuh. Suka banget kat Aaron Aziz yang aku rasa ko bagi watak apa pun kat dia, dia akan buat sehabis baik! Dalam Jiwa & Lara jer aku nyampah! Sebab aku tak suka kot dia acting watak jahat2 yang style camtu. Kalau jadik 'abang besor' macam dalam KL Gangster tu aku suka la. Ecewah!

Hah! Balik pada Ombak Rindu, seriously, aku tak sabor nak tunggu keluar kat wayang. Nak tengok! Teruja, bebeh! 

Korang teruja macam aku jugak tak? ;P


:: Like3, ek! ::

2 comments:

| SUE | said...

teruja skalik!

ArELeEz said...

| SUE |,
jom tgk wayang! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google