SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, November 23, 2011

DHIA VS CINTA ELYSA

Semalam punya kesah...

Memula layan cerita Tentang Dhia. Dah lama kot tak layan. Since 2nd episode sampai la Isnin minggu nie. Sebab rasa macam lembab & tak berapa mengujakan untuk ditengok agaknya. Tak macam Soffiya. Sentiasa jer kita nak tau apa yang akan terjadik lepas tu... & lepas tu... & lepas tu lagik...

Yang semalam tu apsal ntah tetiba nak layan?! Tapi, memang tetiba la... Sebelum tu my 'sayang' gigih tengok highlight bola sepak final Sukan SEA kat Astro Arena. Lepas tu, aku suruh tukar channel TV3. Konon2 nak tengok sepintas lalu jer la... Eh2! Tetiba tertengok sampai habis, noks! ;P

Laju pulak cerita dia kan... Tetiba jer Zikir datang kampung Dhia secara tak sengaja... Tetiba lagik Zikir terberkenan kat Dhia... Lepas tu, tetiba Dhia kena risik2 ngan Zikir... Eh! Banyak betul 'tetiba'! He3...

Watak Melly tetap tak boleh blah! Nasib baik muka kiut sikit. Kalau tak, musti orang kata, 'Dah la huduh, bengap pulak tuh!' Hah! Amekaw!!!

Belah malam, layan Cinta Elysa pulak. Pun dah lama tak layan jugak. Terserlah dah sikit2 sisi jiwang Aril. Yasmin (mak Elysa) dah start meroyan sebab tak dapat harta walau 1 sen pun! Macam singa lapor jer aku tengok! Ha3...

My 'sayang' pun dah start terminat kat Cinta Elysa. Bila the end jer malam tadi, my 'sayang' terus tanya...

"Aaby, bila lagik sambungan cerita nih? Esok ada kan?"

"Mana ada la, B... Dia kan setiap Selasa. Slot Lestary maaa... 
Next Selasa baru ado!"

"Cis! Lambat lagik la nak habis! Hu3..."

My 'sayang' memang... kalau tengok apa2 cerita, musti nak tau cepat2 endingnya. Tak sukakan kesuspenan. Apparaaa..! 

Korang tengokkah?


:: Like3, ek! ::

2 comments:

fairus said...

LAMA TAK TENGOK TV.. ;)

ArELeEz said...

fairus,
biar betik..??!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google