SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, November 14, 2011

ACARA WAJIB DI HARI RAYA

& mereka pun balik dari semayang raya...

& kami pun bersposing sakan...

;P

Wah! Mukadimah malas namanya nih! Ha3... Layan jer la, ek?! ;P

~ Rifqi yang gumbira..! Orang lain yang berposing, dia pulak yang over excited! Siap kaki terangkat2 lagik, noks! He3... 

~ Dimulakan dengan gambar tuan tanah kedaung bersama hubby terchenta + Kak Yong gebu..! ;P

~ Kak Aneem & Baby pun takmo ketinggalan!

~ Mintak ampun... My 'sayang' buat thumbs up. Maknanya kesalahan diampunkanlah! Yahooo..!!!

~ Mintak ampun kat mak. Eh2! Bila masa pulak songkok pandai 'jalan sendirik' nih? Haish! 

~ Menantu bermanja2 dengan mertua. Ecewah!

~ Adik ipar pulak bermanja2 dengan kakak ipar. Errr... adik ipar lagik kiut kan? La3...

~ Poyos betul abang aku nih! Ha3...

~ Pengantin lama yang ada hati nak jadik pengantin baru. Keh3...

~ Family portrait abang... Eh! Mana family portrait ah kak? Lupa nak amik, dowh... Coi betul! Nak jugak perasan2 jadik pengantin baru. Hu3...

Berposing di hari raya nie semacam dah jadik acara wajib kami sekeluarga dah. Tak kesah la raya apa pun... raya puasa ke... raya haji ke... semua pun tetap nak berposing! Kadang2, Deepavali, Tahun Baru Cina, Krismas, bla3... pun kami berposing jugak! Asalkan cuti & berkumpul kat rumah mak, idea nak bergediks2 depan camera tu memang ada. He3...

Saje jer mengeratkan lagik hubungan kekeluargaan. Plus, tak rugi pun. Boleh buat kenang2-an apa..?! 

Perut dah kenyang. Berposing pun sudah. Apa lagik?!! Jalan2 berayalah! Let's jom, bebeh! ;D


:: Like3, ek! ::

2 comments:

fairus said...

MERIAHNYA... ;)

ArELeEz said...

fairus,
harusssssss.....!!! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google