SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, November 10, 2011

PURPLISHBABYC3

Kalau Acunya beli something new, lepas tu diketahui oleh anak2 sedara, harus la anak2 sedara yang over excited! Owh...

Dalam entry nie, kan aku ada cerita yang my 'sayang' belikan handphone baru untuk aku secara separa surprise. Tak la canggih benor... Biasajer2... ;P

Walaupun biasajer2 tapi, anak2 sedara rajin betul nak mengexplore! Asal aku pegang jer, musti diorang nak pegang2 jugak. Asal aku test camera jer, musti diorang posing lepas tu suruh aku jadik photographer peribadi tak bergaji diorang. Amboi3..!!! (sambil buat tangan silang2 jari kelingking macam Azwan Ali. Awwsss!!! Ha3...)

~ Memula, Baby posing. Aci paksarela suruh Acu dia snapkan gambar manja2 dia tuh. 

~ Lepas tu, Kak Yong jeles! Dia pun nak jugak. Layankan jer la...

~ Baby tak cukup! Nak lagik kata ko! Senyum lebar2, nampak gigi jarang2. Holloh3..!!!

~ Kak Yong & bola baru. Hati manyak senang sebab dah kopakkan duit Acu beli bola. Bagus! Amalkan selalu... Hu3...

~ Eh! Rifqi pun nak jugak..?! Siap senyum sampai telinga lagik tuh! Isk3... Geget kang, ha...!

~ Kak Yong baru lepas make-over. Make-up tajaan Acu jugak. Bankrup Acu lepas nih. Tsk3...

~ Asik jaja muka diorang jer. Jeles ah kak! So, ah kak jaja jugaklah wajah jelita lagik cun ah kak nih. Layannn.......!!! Ha3...

~ Inilah rupa PurplishBabyC3 tuh. Bestfren baru aku sekarang. Terima kasih my 'sayang'... Ecewah! Macam pantun 2 kerat pulak. ;P

Anak2 sedara memang tengah rajin menggodek2 PurplishBabyC3 nih, especially godek camera dia. Kadang2 sampai berebut! Aku jugak yang kena jadik referee. Hu3...

Tu belum lagik Acu dia beli i-Phone ke... Samsung Galaxy Tab ke... Mau berguling2 bebudak tu kang! Referee pulak kena tiup whistle. Adeh3...


:: Like3, ek! ::

6 comments:

intan morsalin said...

sonoknya dpt henpon baru.....

ArELeEz said...

intan morsalin,
senyum sampai telinga.. ;)

fairus said...

KALAU ADA NPHONE LELBIH, HULUR2LAH KAT SINI.. :p

fazrulnoor said...

untung la

ArELeEz said...

fairus,
xde kot.. sbb leez nie jenis klu pakai satu2 barang tu especially gadget mmg akan pakai sampai hancus! then, baru beli baru.

ArELeEz said...

fazrulnoor,
alhamdulillah..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google